Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5184 / 916 / 0
No Lolek sporo pozytywnej energi wniósł. Trzeba ogarnąć przodownika bo on też taki wesoły a nie wiadomo co z nim się dzieje.
Trzeba ratować każdą dusze z tego forum! W dobie legalnych RC było tego dużo za dużo. Sławetne u4700 czy maczany... LONDYN żyje? Może być na priv by nie śmiecić
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1974 / 525 / 0
Proszę mi nawet o Przodowniku tu nie wspominać!

Przesympatyczny gość, czekam aż wróci i tyle.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1223 / 487 / 0
Co wy z tym przodownikiem? Przecież pisał 2 dni temu, nie umiecie wejść w profil- posty użytkownika, a ledzeppelin2 ślepy, codziennie wchodzi do knajpy alko. i nie widzi jego postu w wątku poniżej.
  • 1974 / 525 / 0
A nie wiem, wspomniał ziomek o nim to się zesrałem, nic nie sprawdzałem, thx 4 info.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 115 / 20 / 0
Jeśli to był przypadek a nie celowy samobój to przypomina mi się OpiateWarrior i Eczek.. Obaj umarli z uśmiechem na ustach. Jeden z Ulką w żyłach, drugi ze speedballem z a-pvp ;/

Swoją drogą - wiadomo kto pierwszy przekazał informację o śmierci Piotrka?
Za dnia idiotą, w nocy zaś debilem.
  • 205 / 38 / 0
Samobój raczej nie może być niecelowy . %-D Nie, to nie był samobój. A to kto pierwszy przekazał? To raczej mało istotne. Nie wskrzesi to go i nie spowoduje, że znowu będzie żywy. Niestety.
Uwaga! Użytkownik caroo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1000 / 84 / 0
24 lutego 2022caroo pisze:
^Dokładnie, nieodżałowana strata dla jego bliskich, z którymi miał zresztą świetne relacje. Nie był wrakiem odseparowanym od rodziny. Dla nich to jest prawdziwa tragedia.
Jeszcze jedno, nie ma co się zastanawiać nad szczegółami tego jak zmarł , teraz to już nieistotne. Odszedł wartościowy , wbrew temu co się stało, życiowo ogarnięty, fajny, sympatyczny człowiek. Stało się to , co nie powinno się stać.
Przykro, cholernie przykro.
Szczegóły to by się przydały ku przestrodze dla innych narkomanów, może chociaż jedna duszyczka by się zastanowiła, co wrzuca na melanżu.
  • 3197 / 380 / 0
Świetne relacje? On ich okłamywał na każdym kroku i sam się do tego przyznawał. To nie była żadna relacja tylko kłamstwa i udawanie.
  • 205 / 38 / 0
@g3no nikt się nad tym nie zastanowi. Takie info wyłącznie dla ciekawskich , wszelakiej maści plotkarzyn które szukają sensacji. Liczy się tylko to, że nie żyje wartościowy człowiek a nie to jak umarł.
Uwaga! Użytkownik caroo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 1 / 0
Tak mi szkoda lolka. Gość nauczył mnie praktycznie wszystkiego o maku, był bardzo rzetelny i potrafił pisać jak nikt inny. To nie będzie ten sam tag PST bez niego. Spoczywaj w pokoju i wiedz że będziemy o tobie pamiętać :płacz:
Człowiek nigdy nie jest spisany na straty :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.