Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5141 / 894 / 0
Mem z dyskusji między krisem a sandrą to klasyk...
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3575 / 582 / 1
Jutro przypada 8 rocznica śmierci mojego nieodżałowanego, wspaniałego Kolegi, @winter mute'a aka @Victor'a.

Pamiętam co roku :( szkoda że nie doczekałeś Wiosny
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 767 / 141 / 0
Z lolkiem pisałem jakiś czas temu. Nieraz wymienialiśmy się seriami maków itp. On ostatnio odstawiał, robił długie przerwy. Myślałem, że się bierze za jakiś sport, że robi przerwę z ćpaniem na jakiś czas.
Pewnie chciał sobie tylko porównać moc, trafiła się okazja i z ciekawości przywalił hel, może do tego benzo, spadła mu tolerka i coś poszło nie tak. Trochę taki nieszczęśliwy wypadek.
  • 115 / 20 / 0
Słyszałem że benzo wyłącza hamulce, ale nie aż tak.. Pioter był przecież ostrożny :(
Oby to nie strzał do własnej bramki

Ponawiam pytanie: ktoś jest z W-wy i orientowałby sie w cmentarzach gdzie moglby zostac pochowany? Teraz są rejestry kwater online, więc nawet po dacie i imieniu szło by wyszukać i zostawić mu tam symboliczny bukiet maków czy znicza
Za dnia idiotą, w nocy zaś debilem.
  • 2538 / 215 / 0
@ajanvaraus tylko On nie wziął samego benzo, tylko do tego prega, alko. I to już mix znoszący hamulce. Szkoda bardzo...na prawdę przykra sprawa pierwszy raz z helem i śmierć. Wiadomo czy podał iv czy vapo? Wiem że od Iv się trzymał z daleka, i mówił że nigdy tej bariery nie przekroczy. Co do ,,grzania nam miejsca" - to lepiej nie... Nie wiadomo co jest po drugiej stronie.
  • 498 / 271 / 0
Kurwa @lol, kolego...flaj haj w tym piekle, niebawem się spotkamy.
  • 205 / 38 / 0
Chłopak z tak niesamowitą wiedzą, zabawny, bystry , 16 lat w temacie i jeden błąd przekreślił wszystko[*]
Niech Ci ziemia lekką będzie Piter.
Uwaga! Użytkownik caroo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 524 / 0
Co do Sandry, to ona się nie wylogowała świadomie?

Po tej inbie z Krisem, chyba chciała, przynajmniej tak kojarzę.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 963 / 81 / 0
Z LOLkiem przeprowadziłem kilka dłuższych dyskusji na tematy przeróżne... Co mogę dodać, napewno największy ból dla Jego rodziny. Z tym brązem to może kto wie czy pukał czy jak to się stało? Od igieł stronił z tego co pamiętam, więc chyba Jego złoty strzał to nie był po kablach?
  • 205 / 38 / 0
^Dokładnie, nieodżałowana strata dla jego bliskich, z którymi miał zresztą świetne relacje. Nie był wrakiem odseparowanym od rodziny. Dla nich to jest prawdziwa tragedia.
Jeszcze jedno, nie ma co się zastanawiać nad szczegółami tego jak zmarł , teraz to już nieistotne. Odszedł wartościowy , wbrew temu co się stało, życiowo ogarnięty, fajny, sympatyczny człowiek. Stało się to , co nie powinno się stać.
Przykro, cholernie przykro.
Uwaga! Użytkownik caroo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.