ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Niektóre tabaki, są przekozackie ale słabe w działaniu, dlatego zrezygnowałem z wielu rodzai.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 514 / 110 / 7
O kurde nie łącznie duzej ilości tabaki z PST pamiętajcie dostałem teraz zawrotów głowy i mi się włączył robowalking prawie jak po dxm XD
  • 5785 / 1185 / 43
Nikotynę zawartą w tabace łatwiej przedawkować niż tą z papierosów.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3245 / 617 / 0
czasami taki kopczyk mocnej tabaki ratował mnie przy złapaniu zawrotów głowy po lekach z obawą omdlenia.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 389 / 28 / 0
Ponawiam pytanie, jaką polecacie tabake białą?
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
to jest bez tytoniu na cukrze winogronowym, raz miałem to mi podeszła smakowo, ale już o niej zapomniałem.
  • 1926 / 313 / 0
18 stycznia 2021lol pisze:
Te ozony są takie sztuczne i paskudne xD

Kazuja wez sobie WOSa Cherry Mentol, to fajna tabaczka była pamiętam.
A Medyka lubisz?
No co ty taka wiśniowa ozona to sama słodycz. Ogólnie ja lubię tłuste tabaki. Poza tym sporo gawitha też, WOS a nie próbowałem, o ile jest dostępny w pobliskich sklepach/monopolach, to na pewno kupię i spróbuję.
Medyka próbowałem i tak jak pisałem mi on nie podszedł. Uważam, że to po prostu eukaliptusowy terror do tego smak trzyma bardzo krótko i znika, poza tym nie wyczuwam żeby miał sporo nikotyny - z tych powodów wolę redbulla. W nim przynajmniej czuję nikotynę i tytoń a smak się utrzymuje dużej. Do tego medyk jest zbyt pylisty i często mi wpadał do gardła do tego ten spływ... cała jego "moc" to to krótkie eukaliptusowe jebnięcie.

Dodam że dziś zahaczyłem o aptekę kupiłem maść do nosa rinopanteina na regenerację śluzówki- pomogła po pierwszej aplikacji. Polecam.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 3901 / 562 / 0
Tak tluste są fajne. Gawith na pewno jest tlusty, Ozona? tu bym sie chyba nie zgodzil.

Wos tez dosyc pylisty, ale nie tak jak medyk. Medyk to moze byc najbardziej rozdrobniona tabaka.
  • 2104 / 465 / 37
Niektóre angielskie tabaki są jeszcze drobniej zmielone niż Medicated, przypominają wręcz był lub trociny. Biały słoń też jest bardziej rozdrobniony z tego co pamiętam. Osobiście nie przepadam za angielskimi tabakami właśnie przez to zmielenie, zdecydowanie wolę niemieckie.
Lubisz koks?
  • 3901 / 562 / 0
A Medyk ma duzo nikotyny czy to tylko takie wrazenie bylo wlasnie przez te eukaliptusy?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.