Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 115 / 2 / 0
18 kwietnia 2018SeZen pisze:
Jak myślicie 30mg homipta +1-p LSD +ALD-52, będzie do ogarnięcia? Doświadczenie mam tylko z miprocyną w ilości około 90mg maksymalnie.
30mg 4-HO-MiPT to nie jest zbyt dużo. Powiedziałbym. Średnio.
Dosage
Strong
25 - 35 mg
Heavy
35 mg +
A ile lizergamidów zamierzasz przyjąć?

Sądzę, że może być mocno, jeśli weźmiesz i 1P-LSD i ALD-52. Zapewne nie zawiedziesz się.
  • 921 / 276 / 0
@SeZen
Czemu odrazu chcesz sie porywac na miksy ? Chcesz grubej pizdy ? Nie lepiej najpierw poznac kazdą Substancje z osobna, a puzniej rozmyslac, co by tu zmiksowac ? Zresztą jak wolisz tak zrobisz. Troche nie halo według mnie, choc sam robiłem tak, ze ani jednej, ani drugiej Substancji nie znałem a i tak zmiksowałem, ale ja to ja, 2x2 :-D
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 921 / 276 / 0
Siemanko mam problem :) Od 12 kwietnia jade na Neuroleptykach, w zasadzie to nie wiem po jaki huj je zacząłem brac, bo po odstawieniu mj czułem sie juz nowym człowiekiem i wszystkie negatywne efekty mineły, ale biore je i biore tak:

Dawkowanie ustalone przez lekarza:
Rano: 1mg Risperidonu
Podwieczorek: 200mg Karmabazepiny
Na Noc: 50mg Kwetiapiny

Dawkowanie ustalone przeze mnie i tak łykam:
Rano: 2mg Risperidonu
Podwieczorek: 400mg Karmabazepiny
Na Noc: 50mg Kwetiapiny

Do rzeczy, na 1 maja przewiduje konkretny Trip, czyli dokładnie Hippyflipping. MDMA + Łysiczka lancetowata, byc moze wywar. I tak, co robic ? Oczywiscie branie tych neuroleptyków + MDMA i łysiczki w ten sam dzien odpada, bo rozumiem, ze brane w taki sposob, to bedzie huj nie Trip ? Mam zapytanie do orientujących sie w temacie. Czy jak odstawie te leki 25kw. to wystarczy, aby mnie Psychodelicje porobiły jak talalala ? Jak Wy to widzicie wyjadacze ? Bardzo prosze o pomocne posty, bo kurwa nie wiem, nie znam sie na neroleptykach odstawianiu, a puzniej napierdalaniu Psychodelicji. Rozchodzi mi sie o to, czy porobi mnie pełnią efektow, czy np. odstawic wczesniej niz 25kw. ? Czy moze odstawiac juz ? Bardzo prosze o odpowiedzi, z gory dziekuje. Sory za post pod postem. Pozdrawiam :) 5
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 47 / 6 / 0
@Apollo Wiem że mało, dla mnie pełne działanie homipta zaczyna się 60-70mg. Po jednym kartonie 100ug.
@fraktaL89 Szczerze to nie wiem, może wyszedłem z błędnego założenia że trip będzie bardziej rozmaity albo że te dwie substancje będą się po prostu dopełniać w fajny sposób, w końcu oba to lizergamidy. Myślisz że będzie lepiej na przykład 2 kartony 1p-LSD/ALD-52?

Jak myślicie czego mogę się spodziewać dopalając kanna na peaku? 70mg hompita + kanna z małą tolerką dało mi w chuj mocne cevy chodź w pewnym momencie zeszły na złą drogę i zobaczyłem dosyć straszne rzeczy, ale wystarczyło otworzyć oczy i ponownie mogłem cieszyć się moją podróżą :)
  • 420 / 43 / 0
Na tym pierwszym wspomnianym tripie w święta dopaliłem SGT-151 z epapierosa w trakcie peaku. Wystarczyły dwa buszki liquidu 1:25 żeby zdysocjowało mnie z mocą szałwii wieszczej. Tolerkę miałem jednodniową wtedy po dwóch tygodniach detoksu. Także uważaj. Wypuszczając pierwszego bucha już miałem mocno podbite wizuale, a biorąc drugiego wiedziałem w sumie, że ściany pokoju zaczną się załamywać i falować jak nigdy wcześniej. Ale, że mnie tak zgniecie to nie przypuszczałem.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 6 / 0
Zdecydowałem się zarzucić 2x 1-p LSD 1x ald 52 i dorzucić 30homipta na peaku o czym w ostateczności zapomniałem. Wizualnie kosmos dosłownie, zarówno cevy jak i ovy, nie mogłem uwierzyć w to co widziałem. Bodyload zerowy praktycznie, całość zakończyłem dopalając kanna na afterglow co spodowało że rosłiny z akwarium znowu rozciągały się na cały pokój :D
  • 921 / 276 / 0
Kosmos tj. mało powiedziane, Lizergamidy to jest magiczna sprawa w huj, Trip potrafi zaczarowac. Nigdy nie zapomne jak po miksie 300ug 1P-LSD + 300ug eth-lada[na raz brane]. Wszystko to co widziałem normalnie, czyli w szczegolnosci firanki ktorymi zawsze sie jaram podczs Tripu były dwa i pół metra przede mną, nagle po 30 minutach wjechało mi na 30cm przed oczy i tak było jakies 5 godzin, czy huj wie ile, odczuwałem cos takiego jak orgazm oczu, orgazm całego ciała, przedewszystkim ciepło w stopy, do takiego stopnia, ze smiałem sie z tego jak małe dziecko, beka w huj az do łez, super uczucie, ogolne poczucie ciepła. Nie do wiary, to co widziałem tj. czad niesamowity. Przez nie wiadomy czas siedziałem wryty w kanape, czułem sie wtedy jak w jakiejs kapsule, jakby mnie mieli zaraz odpalic i wyjebac rakietą w kosmos, to uczucie było mega zajebiste i tylko w kołko powtarzałem, ale czad, ale czad, zapętliłem sie na czadzie. Po Lizergamidach wymysliłem sobie różne poziomy Tripowania, mniejsza z tym. Waliłem nawet 800ug solo 1P-LSD i był wjazd przed oczy, ale nie az taki jak po tym miksie, kurwa ale mam smaki na konkret dawke Lizergamidu-ów, to jest kurwa cos pięknego, szczegółowo nie do opisania, poprostu czad niesamowity, albo kotlina czadu. Moze kiedys zajebiemy, puki co mam inny Trip w planach. Hippyflipping. Aha zapomniałem po 500ug/600ug, czy 800ug nigdy nie odczuwałem zadnego bodyloadu, dosłownie jakbym nic nie zajebał, tylko czad :-D
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 117 / 5 / 0
Czy ALD 52 + etizolamem pod koniec tripa to dobry pomysł?
  • 236 / 32 / 0
Zależy w jakim celu. Jeśli w celu zniwelowania złego samopoczucia lub w przypadku długotrwałych, ale nieskutecznych prób zaśnięcia, to tak. Ale tylko jeśli rzeczywiście "trzeba". Szastanie benzosami to nie jest dobry pomysł. Jednakże między tymi 2 związkami nie zachodzą niebezpieczne interakcje. eti zbija tripa i uspokaja, to tyle.
  • 8103 / 909 / 0
14 maja 2018cactus1234 pisze:
Czy ALD 52 + etizolamem pod koniec tripa to dobry pomysł?
Jak nie bedziesz mogl zasanc, albo po prostu na nastepny dzien masz prace/szkole i chcesz rano wstac wyspany i bez afterglow to dobry pomysl.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.