- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
18 kwietnia 2018SeZen pisze: Jak myślicie 30mg homipta +1-p LSD +ALD-52, będzie do ogarnięcia? Doświadczenie mam tylko z miprocyną w ilości około 90mg maksymalnie.
Dosage
Strong
25 - 35 mg
Heavy
35 mg +
Sądzę, że może być mocno, jeśli weźmiesz i 1P-LSD i ALD-52. Zapewne nie zawiedziesz się.
Czemu odrazu chcesz sie porywac na miksy ? Chcesz grubej pizdy ? Nie lepiej najpierw poznac kazdą Substancje z osobna, a puzniej rozmyslac, co by tu zmiksowac ? Zresztą jak wolisz tak zrobisz. Troche nie halo według mnie, choc sam robiłem tak, ze ani jednej, ani drugiej Substancji nie znałem a i tak zmiksowałem, ale ja to ja, 2x2 :-D
Dawkowanie ustalone przez lekarza:
Rano: 1mg Risperidonu
Podwieczorek: 200mg Karmabazepiny
Na Noc: 50mg Kwetiapiny
Dawkowanie ustalone przeze mnie i tak łykam:
Rano: 2mg Risperidonu
Podwieczorek: 400mg Karmabazepiny
Na Noc: 50mg Kwetiapiny
Do rzeczy, na 1 maja przewiduje konkretny Trip, czyli dokładnie Hippyflipping. MDMA + Łysiczka lancetowata, byc moze wywar. I tak, co robic ? Oczywiscie branie tych neuroleptyków + MDMA i łysiczki w ten sam dzien odpada, bo rozumiem, ze brane w taki sposob, to bedzie huj nie Trip ? Mam zapytanie do orientujących sie w temacie. Czy jak odstawie te leki 25kw. to wystarczy, aby mnie Psychodelicje porobiły jak talalala ? Jak Wy to widzicie wyjadacze ? Bardzo prosze o pomocne posty, bo kurwa nie wiem, nie znam sie na neroleptykach odstawianiu, a puzniej napierdalaniu Psychodelicji. Rozchodzi mi sie o to, czy porobi mnie pełnią efektow, czy np. odstawic wczesniej niz 25kw. ? Czy moze odstawiac juz ? Bardzo prosze o odpowiedzi, z gory dziekuje. Sory za post pod postem. Pozdrawiam :) 5
@fraktaL89 Szczerze to nie wiem, może wyszedłem z błędnego założenia że trip będzie bardziej rozmaity albo że te dwie substancje będą się po prostu dopełniać w fajny sposób, w końcu oba to lizergamidy. Myślisz że będzie lepiej na przykład 2 kartony 1p-LSD/ALD-52?
Jak myślicie czego mogę się spodziewać dopalając kanna na peaku? 70mg hompita + kanna z małą tolerką dało mi w chuj mocne cevy chodź w pewnym momencie zeszły na złą drogę i zobaczyłem dosyć straszne rzeczy, ale wystarczyło otworzyć oczy i ponownie mogłem cieszyć się moją podróżą :)
14 maja 2018cactus1234 pisze: Czy ALD 52 + etizolamem pod koniec tripa to dobry pomysł?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.