15 lutego 2022Anonim512 pisze: Nie wydaje mi się od dawna praktycznie nie ma tutaj prawdziwych opiatowców, bo albo nie żyją albo siedzą w więzieniu.
I tak i nie.
Całe swoje krótkie życie, waliłem opiaty.
No i w końcu przyszedł czas na zmiany, okej - no to wóda.
Po roku, wracam do helu z utęsknieniem, a alkohol pierdolę.
Nie wszystkie zmiany wychodzą na lepsze, ale przynajmniej próbowałem, poza tym sam wiesz jak jest - wyczekane lepiej smakuje.
Pozdrawiam.
Ktoś miał dobry pomysł na nazwę, imo.
Ciekawe jak wyglądają u Nich egzaminy praktyczne - wyłapują starych kompociarzy i wpychają w Nich Nalokson
Co do helu - ciesz się, że go tam nie ma.
Jeśli potrafisz utrzymać tolerkę i to jeszcze na poziomie 150 mg kodeiny to ciesz się z tego, bo jeśli popłyniesz to reszta Twojego nałogu, będzie pogonią za tymi pierwszymi razami. Dawki rosną bezsensownie szybko, zmieniają się drogi oraz sposoby aplikacji, a i tak to już nie jest to i ciągle człek chodzi wkurwiony.
W ogóle czytałem trochę Twoich postów na [H] jeszcze zanim sam założyłem tutaj konto.
Jak długo w tym siedzisz jeśli mogę zapytać?
pozdrowienia
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.