Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Nie rozumiem Twojego final drug.
MXE nie jest "piękne", w ogóle nie określałbym jej w tej kategorii.
Może to zabrzmieć jak paranoja, ale może walisz zbyt duże dawki? (s)
Limitbreaker pisze:Narkotyk idealny, ćpając to który nie są "potrzebne" żadne inne. Zastępuje wszystkie i wszystko, all-in-one.
[...] może walisz zbyt duże dawki?
Czy wogóle?
Jakie powikłania?
Ej, ktoś pisał o walnięciu 250 mg w klamę w odpowiedzi do mojego postu który usunięto, sory nie zapamiętałem nicka. Jeśli to czytasz, proszę odpowiedz, masz jakiś trip-report z tej aplikacji?:-D
rano wyzygałem kolacje nie bylem w stanie chodzic po domu trzymając sie scian bełkotałem cos do matki bez grama pamieci krotkotrwałej tak naprawde czułem sie jakbym za duzo wypił i zaczynał gasnąc oparty o wlasne kolana, zadnych wspaniałych efektow na dzien po nie bylo pozatym ze czułem sie jak gówno i do 18stej nie zabardzo mogłem chodzic
pierdole to, DXM z THC był fajniejszy
W moim przypadku było to :
wyraźne spowolnienie czasu
uczucie jakby nie było grawitacji, lub jakby była bardzo bardzo słaba
rozmowy telepatyczneciu
oobe
patrząc na ręce palce długie jak u ET
świat jakby ze snu, lekko rozmazany
powiększony kąt widzenia
robo walk
dostałem informacje o istentiu innnych wszechświatów, o życiu pozaziemskim
ogólnie miałem wrażenie jakby istota z innej planety kontrolowała moim ciałem i zwiedzała planetę ziemię
a jak to wyglądało u was ?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.