Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Nie rozumiem Twojego final drug.
MXE nie jest "piękne", w ogóle nie określałbym jej w tej kategorii.
Może to zabrzmieć jak paranoja, ale może walisz zbyt duże dawki? (s)
Limitbreaker pisze:Narkotyk idealny, ćpając to który nie są "potrzebne" żadne inne. Zastępuje wszystkie i wszystko, all-in-one.
[...] może walisz zbyt duże dawki?
Czy wogóle?
Jakie powikłania?
Ej, ktoś pisał o walnięciu 250 mg w klamę w odpowiedzi do mojego postu który usunięto, sory nie zapamiętałem nicka. Jeśli to czytasz, proszę odpowiedz, masz jakiś trip-report z tej aplikacji?:-D
rano wyzygałem kolacje nie bylem w stanie chodzic po domu trzymając sie scian bełkotałem cos do matki bez grama pamieci krotkotrwałej tak naprawde czułem sie jakbym za duzo wypił i zaczynał gasnąc oparty o wlasne kolana, zadnych wspaniałych efektow na dzien po nie bylo pozatym ze czułem sie jak gówno i do 18stej nie zabardzo mogłem chodzic
pierdole to, DXM z THC był fajniejszy
W moim przypadku było to :
wyraźne spowolnienie czasu
uczucie jakby nie było grawitacji, lub jakby była bardzo bardzo słaba
rozmowy telepatyczneciu
oobe
patrząc na ręce palce długie jak u ET
świat jakby ze snu, lekko rozmazany
powiększony kąt widzenia
robo walk
dostałem informacje o istentiu innnych wszechświatów, o życiu pozaziemskim
ogólnie miałem wrażenie jakby istota z innej planety kontrolowała moim ciałem i zwiedzała planetę ziemię
a jak to wyglądało u was ?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.