Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
Nie rozumiem Twojego final drug.
Narkotyk idealny, ćpając to który nie są "potrzebne" żadne inne. Zastępuje wszystkie i wszystko, all-in-one.
MXE nie jest "piękne", w ogóle nie określałbym jej w tej kategorii.
Nie pozostaje mi nic innego jak tylko się z Tobą nie zgodzić %-D Dla mnie piękny jest stan po MXE, oraz motywacja - jednak ona szybko znika.

Może to zabrzmieć jak paranoja, ale może walisz zbyt duże dawki? (s)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 1 / 0
Próbowałem 50mg i o czyzus christus wkręciło mnie w jakaś chorą maszynkę do mięsa. Never ever :kotz:
  • 6160 / 433 / 12
Limitbreaker pisze:
Narkotyk idealny, ćpając to który nie są "potrzebne" żadne inne. Zastępuje wszystkie i wszystko, all-in-one.

[...] może walisz zbyt duże dawki?
Mam z tym doświadczenie, a nie mam podobnych wniosków. Mi MXE jest potrzebna tylko wtedy, kiedy mam zwałę po stimsach typu CRA (catecholamine release agent) - i wtedy stosuję dawki 15-30mg. "Tripy" na MXE - rzadko, dotąd dwa, pierwszy po 130mg, drugi po 100mg. Na razie mam ich dość. Jeszcze zdarza mi się dawkować w zakresie 30-70mg, ale to rzadko, jak nie ma nic innego (z 4 razy mi się zdarzyło), lub miksy (raz, z 4-HO-MET). Nie dawno spróbowałem dawki 5mg, i żadnej antydepresji nie odczułem, tak BTW. Z MXE znam się już z pół roku.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 2637 / 37 / 0
Ehhh.... Ujebali mnie z antybiotykami... I tu rodzi się moje pytanie, czy mogę przyjmować spokojnie MXE zażywając Duomox (amoksycylina)?
  • 3362 / 349 / 0
nie powinno byc problemow, tylko nie pij alkoholu.
  • 2637 / 37 / 0
W dużych ilościach?
Czy wogóle?
Jakie powikłania?

Ej, ktoś pisał o walnięciu 250 mg w klamę w odpowiedzi do mojego postu który usunięto, sory nie zapamiętałem nicka. Jeśli to czytasz, proszę odpowiedz, masz jakiś trip-report z tej aplikacji?:-D
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2012 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3898 / 238 / 13
W duomoxie jest jeszcze kwas klawulanowy z tego co pamiętam. Interakcji nie powinno być, ponieważ duo nie przekracza BBB ani nie majstruje przy MAO. Najwyżej może mieć wpływ na enzymy wątrobowe, dlatego spróbuj od małej dawki - tak koło 50mg i obserwuj reakcje organizmu. Pamiętaj, że to RC i nikt tego za bardzo nie badał...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 54 / / 0
zajebałem 100mg w nos
rano wyzygałem kolacje nie bylem w stanie chodzic po domu trzymając sie scian bełkotałem cos do matki bez grama pamieci krotkotrwałej tak naprawde czułem sie jakbym za duzo wypił i zaczynał gasnąc oparty o wlasne kolana, zadnych wspaniałych efektow na dzien po nie bylo pozatym ze czułem sie jak gówno i do 18stej nie zabardzo mogłem chodzic

pierdole to, DXM z THC był fajniejszy
  • 19 / / 0
tak to, kurwa, jest, jak ludzie polecaja jakies kosmiczne dawki na pierwszy raz. macie przeciez wlasne mozgi, wiec moze warto wyprobowac najpierw "jak dziala na mnie 20 mg"?!
  • 246 / / 0
Słuchajcie dla mnie interesujące są odczucia po MXE gdy przeżyjemy m-hole. jakie doświadczenie było dla was bardzo ciekawe, co zapamiętaliście najbardziej ?

W moim przypadku było to :

wyraźne spowolnienie czasu
uczucie jakby nie było grawitacji, lub jakby była bardzo bardzo słaba
rozmowy telepatyczneciu
oobe
patrząc na ręce palce długie jak u ET
świat jakby ze snu, lekko rozmazany
powiększony kąt widzenia
robo walk
dostałem informacje o istentiu innnych wszechświatów, o życiu pozaziemskim
ogólnie miałem wrażenie jakby istota z innej planety kontrolowała moim ciałem i zwiedzała planetę ziemię

a jak to wyglądało u was ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.