jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Tym razem jednak nasilała lęki i napięcie, i chyba trochę za bardzo speedowała (czasem nawet schizowała) co spowodowało zmianę na TLPD.
BTW to już czwarta albo trzecia remisja (obniżony nastrój, lęki, napięcie). Straciłem już wiarę że można z tego wyjść raz na zawsze.
Za pierwszym razem bylo przez jakis czas ok, a potem zaczely sie wymioty. I kuracja została przerwana.
Teraz powrót i znów po jakimś czasie wymioty, nudnosci, ale doszło mi straszne pocenie się, a twarz mnie dosłownie pali.
I to maleńka dawka 35mg tak reaguje, a docelowo miałabym brać ponad 100 (kazał zwiększać powoli).
Ktoś z Was miał takie efekty? Nudności utrzymują się cały dzień, ale najgorzej jest zaraz po spożyciu. Ostatnio były tak silne, że aż zwymiotowałam w autobusie (wstyd okropny, ale szcześliwie miałam siatkę plastikową, wiec chociaż nie nabrudziłam...) .
Jeśli chodzi o moje przygody z lekami to raczej normalnie biorę. Pare razy się zdarzyło rekreacyjnie (2-3 razy w życiu? I to już po tej pierwszej kuracji wenlo), ale nigdy żadnych ciągów.
04 kwietnia 2018Budda92 pisze:
Teraz powrót i znów po jakimś czasie wymioty, nudnosci, ale doszło mi straszne pocenie się, a twarz mnie dosłownie pali.
I to maleńka dawka 35mg tak reaguje, a docelowo miałabym brać ponad 100 (kazał zwiększać powoli).
Ktoś z Was miał takie efekty? Nudności utrzymują się cały dzień, ale najgorzej jest zaraz po spożyciu. Ostatnio były tak silne, że aż zwymiotowałam w autobusie (wstyd okropny, ale szcześliwie miałam siatkę plastikową, wiec chociaż nie nabrudziłam...) .
W każdym bądź razie nie rezygnuj jeszcze z leku. Nudności i pocenie się to zwykle normalka przy ssri/ssnr. Z czasem powinny minąć. Sam tak miałem.
05 kwietnia 2018ts1 pisze: Czy jest możliwe odczuwanie prądów w głowie na stałej dawce? Jestem teraz na 225 wenli, 30 mirty i 100 sertraliny i czasami przy poruszaniu głową odczuwam takie jakby prądy, trwające mniej niż sekundę. Czy może to być spowodowane braniem wenli? Biorę zawsze całą dawkę rano.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.