Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Powiem Wam że jak zwiększyłem dawkę z 75 na 150 to zacząłem lepiej spać i też chyba pomogło dorzucenie doxepin rano do moich leków
  • 699 / 315 / 0
@Lofellokas
Jeżeli zwiększyłeś dawkę pregi na 150 mg, a masz kapsuły po 75 mg to proponuję ci przyjmować prege 2 x dziennie po 75 mg. Szanuj pregabaline i nie zwiększaj już dawkowania. Doksepina zapewne sprawia że lepiej sypiasz. W moim przypadku pregabalina powodowała lekkiego kopa kiedy brałem ją np. 2 godziny przed snem i wtedy miewałem problemy z zaśnięciem, więc jeżeli przyjmujesz prege 2 x dziennie to dawkę wieczorną proponuję przyjąć jak już będziesz gotowy do snu, zaraz przed położeniem się do łóżka.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 15 / / 0
@Krzysiu86Dr

Powiem tak, kiedyś próbowałem brać rano pragebakine i efekt był odwrotny od zamierzonego ponieważ zamiast mnie uspokajać to m ów strasznie pobudzała natomiast dawka wieczorna teraz 150, (kiedyś było 300 ale to za dużo) fajnievyspojaha niweluje napięcia i nerwów bóle nerwicowe i od kilku dni na prawdę lepiej śpię

Wiadomo że doxepin doksepina zrobił też swoją robotę ale doxepin doksepinę biorę rano, reszta leków bez zmian
Rano Amisulprid 50 od 5 dni doxepin 10 zamiast pramolanu opipramolu

Wieczór Pragiola pregabalina zwieszona do150 Mirtazepina 30, Bromocorn bromokryptynę 2,5

Wiadomo jeśli doxepin doksepina zaskoczy dobrze to w odstawkę pójdzie Amisulprid

nie używamy nazw handlowych na forum. /lady
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.