"witaj, nastepny sort bedzie taki sam, czyli 99% czystości"
Jak dziś wstałem z łóżka po spaniu to sobie pomyślałem że byłoby warto to w końcu przetestować więc odmierzyłem 13mg, zrobiłem dwie kreski i wciągnąłem. Kłuło słabo przez chwilę, spływ prawie niezauważalny. W porównaniu np. z 3-FPH to U ledwo co było odczuwalne w tym zakresie. Efekty poczułem prawie że od razu, przeszła po mnie fala przyjemności, takie uspokojenie i błogostan. Poszedłem sobie zrobić śniadanie, i nagle zebrało mi się na bełta. Przez moment mi tylko tak źle było, przeszło bardzo szybko. Podobno byłem blady jak ściana, ale zachowywałem się poza tym normalnie. Euforii po tym nie ma jakoś dużo, jest tylko takie wielkie uspokojenie, co jest jak dla mnie nawet lepsze. Działa dosyć krótko - ok. 1h, potem stopniowo przechodzi. Następnie przeprowadzę testy per oral, w żyłę sobie tego wstrzykiwać nie mam zamiaru
Sort napewno nie jest z mąką, skoro 13mg mnie porobiło. To z wami jest coś nie tak.
Do dyskusji o źródłach służy dział Sprzedawcy - iuhanna
Osobiście U jeszcze dam jedną albo dwie szanse, zobaczę jak się komponuje z muzyką pod opioidy w fazie ciężkich noddów po tym. Może z odpowiednim bodźcem z zewnątrz będzie w stanie przynajmniej wystrzelić wyżej endogenną euforię.
Sniff U-47700 to moja preferowana droga podania. Wchodzi od razu, działa mocniej ale szybko przechodzi. Oddychanie nie jest aż tak spowolnione jak przy podaniu doustnym więc nie jest czymś wartym zmartwienia. Piecze bardzo słabo przez kilka sekund a poźniejszy spływ kłuje w gardło tylko przez chwilę i również bardzo słabo. Moje jedyne zmartwienie (chyba oczywiste) dotyczące tej substancji to jej potencjał uzależniający tak jak przy każdym opioidzie (w tym przypadku o wiele większy niż ten kodeiny, którą brałem od czasu do czasu bez żadnych nagłych chęci sięgnięcia po nią). Jeszcze biorąc pod uwagę mój aktualny stan psychiczny to chyba powinienem zacząć się tego obawiać i zdać sobię sprawę z tego, że eksperymentowanie z tą grupą narkotyków w stanie ciężkiej depresji jest prostą drogą do uzależnienia fizycznego co potem prowadzi do spieprzenia sobie życia. Jak narazie to kontroluję ale kto wie, co będzie dalej. Jak przeholuję, to przynajmniej umrę na dobrej fazie
Tak szczerze - nie mam niczego do stracenia. Inaczej nie eksperymentowałbym z ŻADNYMI narkotykami.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata