Pepejson pisze:Przy +70mg sniffem jest spory potencjał rekreacyjny, ale i zjazdowo/psychozowy :D
Advisor pisze:Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
dzis wstalem rano i jakies takie kurwa bolesne i opuchniete miejsca po ifalkach no ale co sie dziwic jedna zyla a wzdłuż niej linia po ifalkach
odczynnik nie wiem sniff mnie nie klepl ale waporyzacja daje jebniecie sroge lepsze od ifalki nawet
w sumie korci mnie by znowu zamowic ale kurwa jak mam kilka godizn siedziec i ciagle buszki sciagac bo "sie chcE" to nie wiem
ale raczej po 1 szym lipca nie masz wielkiego wyboru 2fa 4fma IPH z tych sensowniejszych
Zalek33 pisze:edit : Zreszta praktycznie na kazdej stronie eph byla informacja ze to nie jest do cpania , a znajdzie sie i tak idiota ktory szuka w tym rekreacji ... kurwa top kek :wall:
Odczynnik pisze: Daj znać jak wygląda sprawa przy 100mg+ szpontem
Rozjebał mnie twój avatar. Skoro bardziej siada fizycznie przy wiekszej ściepie a efekty podobne to chyba nie opłaca się bez tolerki pakować do klamy większych niż 100mg kresek
Advisor pisze:Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Ale jak z euforia ? przy dawkach 20-50mg uświadczy oprócz poprawy nastroju lekką nienachalną euforię ?
Trochę się zawiodłem, bo specjalnie speeda nie czułem, a bardzo uspokajająco na mnie podziałał :nuts:
Sandman222 pisze:Dorzutka oral też podziałała ale chyba trochę słabiej.
Trochę się zawiodłem, bo specjalnie speeda nie czułem, a bardzo uspokajająco na mnie podziałał :nuts:
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".