Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 203 / 8 / 0
Pepejson pisze:
Przy +70mg sniffem jest spory potencjał rekreacyjny, ale i zjazdowo/psychozowy :D
Daj znać jak wygląda sprawa przy 100mg+ szpontem
Advisor pisze:
Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik▸wody kromka
  • 498 / 26 / 0
zdechly kacie nadaje sie huj tam ze gram w kilka godzin zszedl z klono

dzis wstalem rano i jakies takie kurwa bolesne i opuchniete miejsca po ifalkach no ale co sie dziwic jedna zyla a wzdłuż niej linia po ifalkach %-D nie wiem czy to wina glikolu z klono czy wina samej substancji czy tez pod koniec braku BHP

odczynnik nie wiem sniff mnie nie klepl ale waporyzacja daje jebniecie sroge lepsze od ifalki nawet
w sumie korci mnie by znowu zamowic ale kurwa jak mam kilka godizn siedziec i ciagle buszki sciagac bo "sie chcE" to nie wiem %-D
ale raczej po 1 szym lipca nie masz wielkiego wyboru 2fa 4fma IPH z tych sensowniejszych
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 1342 / 48 / 0
Zalek33 pisze:
edit : Zreszta praktycznie na kazdej stronie eph byla informacja ze to nie jest do cpania , a znajdzie sie i tak idiota ktory szuka w tym rekreacji ... kurwa top kek :wall:
Wiem, że to podobnie jak eph raczej jest średnie do ćpania. Ale ludzie chwalą iph jako chwilowy zamiennik zdelegalizowanych rzeczy i się srogo zawiodłem... może kiedyś spróbuje vapo panie drzewo
SESH
  • 173 / 23 / 1
Odczynnik pisze:
Daj znać jak wygląda sprawa przy 100mg+ szpontem
Nie ma dużej różnicy w działaniu porównujac 120 a 80mg, im więcej tym juz bardziej siada fizycznie.
  • 203 / 8 / 0
@up
Rozjebał mnie twój avatar. Skoro bardziej siada fizycznie przy wiekszej ściepie a efekty podobne to chyba nie opłaca się bez tolerki pakować do klamy większych niż 100mg kresek
Advisor pisze:
Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik▸wody kromka
  • 167 / 15 / 0
50mg robi się całkiem miło ale po nosie nakurwia dosć ostro %-D
  • 451 / 14 / 0
No to jak z tym jest , nadawało by się jako zamiennik żenionej amfetaminy / beta ketonów ? , ten brak bólu i spływu kusi + typowo psychiczny haj , mało efektów ubocznych.
Ale jak z euforia ? przy dawkach 20-50mg uświadczy oprócz poprawy nastroju lekką nienachalną euforię ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 167 / 15 / 0
O kurwa tego się nie spodziewałem. Zajebałem to trochę po obiedzie i jeszcze siedze wpierdalam banana i pije wode (gazowaną) i wstaje i bleee.. Bełt na ziemie, piana i woda. Poszedłem się wyrzygać po tym zeszło z żołądka i już się czuję zajebiście :>
  • 167 / 15 / 0
Dorzutka oral też podziałała ale chyba trochę słabiej.
Trochę się zawiodłem, bo specjalnie speeda nie czułem, a bardzo uspokajająco na mnie podziałał :nuts:
  • 3205 / 176 / 0
Sandman222 pisze:
Dorzutka oral też podziałała ale chyba trochę słabiej.
Trochę się zawiodłem, bo specjalnie speeda nie czułem, a bardzo uspokajająco na mnie podziałał :nuts:
Masa stymulantów działa w ten sposób.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".