Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 554 / 54 / 0
25 września 2022DjBushek pisze:
Próbował ktoś włożyć sobie kryształ do dupy i miał jakieś efekty?
Waliłem tą drogą amfe i beta kutafony. Było tych prób z kilkanaście razy. Na żywioł, bez roztworu. Chusteczkę do nosa można rozwarstwić na jeszcze cieńsze warstwy i w taką najcieńszą warstwę sypałem proszek, później przeróżne kryształy. Przy fecie nie było problemów, przy dopach wydawało się, że też nie. Ale ostatnim razem pociekła krew i wyskoczył hemoroid. Patologia, ale to najlepszy sposób podania, wszystko się wchłania. Jeśli jeszcze kiedyś przyjdzie to robić, to już będzie dodupny wlew. Metoda dobra, ale raz na jakiś dłuższy czas.
  • 5143 / 894 / 0
Przecież to jest zjebana metoda. Jeżeli proch wyżera nos jak kret to wsadzajac to w tylek narażamy się na tragedię. Kontakt ze śluzówka odbytu . Takie predluzone dzialanie .
To jest kompletnie beż.sensu i niebezpieczne
Pol biedy jak jakis niezracy keton ale cmc ?
Złapałem się wręcz za głowę w tym momencie
skąd wpadłeś na to żeby tak robić
Dobrze ze nie sobie nie zrobiłeś
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 981 / 122 / 0
Byli już ludzie walący ketony w krysztale pr.
Krew im szła z dupy z tego co pamiętam :) plus oczywiście ból.
  • 5143 / 894 / 0
18 czerwca 2014WildMonkey pisze:
Na prawdę musicie leżeć jakiś czas po podaniu ? Ja tam wstaję od razu i nic nie wylatuje,chyba trzeba mieć mocne zwieracze %-D
Bo to trzeba ćwiczyć mięśnie kegla .
Ja jak w więzieniu byłem to cały czas nawet nieświadomie spałem z zaciśniętymi mięśniami okrężnicy. I tak.mo zostało do dzis potrafię nawet srake stulecia zassać do srodka
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.