Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 562 / 55 / 0
25 września 2022DjBushek pisze:
Próbował ktoś włożyć sobie kryształ do dupy i miał jakieś efekty?
Waliłem tą drogą amfe i beta kutafony. Było tych prób z kilkanaście razy. Na żywioł, bez roztworu. Chusteczkę do nosa można rozwarstwić na jeszcze cieńsze warstwy i w taką najcieńszą warstwę sypałem proszek, później przeróżne kryształy. Przy fecie nie było problemów, przy dopach wydawało się, że też nie. Ale ostatnim razem pociekła krew i wyskoczył hemoroid. Patologia, ale to najlepszy sposób podania, wszystko się wchłania. Jeśli jeszcze kiedyś przyjdzie to robić, to już będzie dodupny wlew. Metoda dobra, ale raz na jakiś dłuższy czas.
  • 5231 / 931 / 0
Przecież to jest zjebana metoda. Jeżeli proch wyżera nos jak kret to wsadzajac to w tylek narażamy się na tragedię. Kontakt ze śluzówka odbytu . Takie predluzone dzialanie .
To jest kompletnie beż.sensu i niebezpieczne
Pol biedy jak jakis niezracy keton ale cmc ?
Złapałem się wręcz za głowę w tym momencie
skąd wpadłeś na to żeby tak robić
Dobrze ze nie sobie nie zrobiłeś
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1011 / 136 / 0
Byli już ludzie walący ketony w krysztale pr.
Krew im szła z dupy z tego co pamiętam :) plus oczywiście ból.
  • 5231 / 931 / 0
18 czerwca 2014WildMonkey pisze:
Na prawdę musicie leżeć jakiś czas po podaniu ? Ja tam wstaję od razu i nic nie wylatuje,chyba trzeba mieć mocne zwieracze %-D
Bo to trzeba ćwiczyć mięśnie kegla .
Ja jak w więzieniu byłem to cały czas nawet nieświadomie spałem z zaciśniętymi mięśniami okrężnicy. I tak.mo zostało do dzis potrafię nawet srake stulecia zassać do srodka
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

• 5231 / 931 / 0
Ma ktoś może wiedzę na temat czy ogólnie częste lewatywy są dobre dla zdrowia ?
Bo ja gdzieś wyczytałem że niezbyt. Rozleniwia to jelita i potem samemu ciężko się wysrać. Niszczy florę bakteryjną, może prowadzić do odwodnienia , zaburzeń elektrolitowych.
Same chlory działają jak domestos.
A mówi się ze jelita to drugi mózg.
Niby waląc w dupe omijamy cała drogę bo wlewamy w odbyt a jest przecież jak z anatomia wiemy wiele jeszcze do przejścia zanim dotrze do dupy
Drugie pytanie . Czy po tych per rectum ad astra po czasie wyszły jakieś kwiatki ?
Tj skutki uboczne z opóźnionym zapłonem ?
@Kochanek heleny
The methapor of Life

• 1011 / 136 / 0
Heh no nie polecam.
Okresowo bardzo duże problemy z hemoroidami. Choć też dużo siłowni i siedzenia.
Jednak, no mimo wszystko sądzę, że wtykanie tej 2.5 jednorazówki w dupę, oczywiście w całości prawie, żeby nic nie uciekło, raczej nie pomogło.

Waliłem okropne dawki inna sprawa, 700mg klefedronu? I dość często.

Nie polecam też dlatego tej drogi dlatego, że jest za przyjemnie a jednocześnie jest złudna ułuda, że nie używany igieł i jest delikatne ćpanie dalej.
Domięśniowe iniekcje dają praktycznie takie same efekty.
Jeśli chcecie namiastkę iv i wjazdu oraz dużo mniejsze zużycie polecam zdecydowanie jednak przejście na igły i iniekcje im.
Trochę mniej będziecie się oszukiwać w związku z tym.
Tylko oczywiście trzeba się przyłożyć bardziej do rozpuszczania i filtrowania.
  • 5231 / 931 / 0
Hej . Jestes 2 osobą która pisze o Im chlorowych ketonow.
Wytłumacz mi na jakiej zasadzie to działa że nic się nie dzieje.
Nie wyżera to tkanek jak krokodyl ?
Pytam z ciekawości bo dla mnie to jakaś abstrakcja
The methapor of Life

• 4 / / 0
Z czym najlepiej rozrobić beta-ketony przy podaniu per rectum? Pierwszy raz spróbowałam wczoraj z wodą. Chyba z 4 albo 5 razy sobie zapodałam. Za pierwszym razem poklepało dobrze, ze 2 h obraz mi latał i serce dudniło, a myślałam, że już nic z tego nie będzie i że temat zmarnowałam, bo wszedł dopiero po jakichś 15 minutach. W sumie to i tak się marnował jak waliłam go w nos, bo śluzówka już była zajechana i nic nie wchodziło. Za drugim razem per rectum nie poczułam kiedy faza wchodzi i nie była mocna, za trzecim znowu była mocna, a następna znowu taka średnia. Dziś znowu postanowiłam spróbować, ale z solą fizjologiczną. Bieda keton rozpuszczał się w niej szybciej i dokładniej niż w wodzie i szczerze mówiąc chyba nic za bardzo nie poczułam. Zapodałam sobie 2 razy, a za drugim razem pogoniło mnie na kibel, ale jeszcze trochę się wstrzymałam, żeby temat się wchłonął. Natomiast kału tam nie było bardziej jakby wypierdziałam krew xd Mimo, że po podaniu nie czułam żadnego szczypania ani bólu ani nic.
Więc w czym najlepiej rozrabiać żeby był dobry efekt?
Zadziałało na mnie dziś słabiej przez tą sól fizjologiczną czy dlatego, że drugi dzień walenia? Chociaż wczoraj też nie za każdym razem dobrze klepło.
Niech mnie ktoś może oświeci i pomoże mi rozwiązać tę zagadkę 😂

Drugie pytanie nasunęło mi się w trakcie pisania. Mianowicie ile po podaniu per rectum minimalnie trzeba odczekać żeby móc się wysrać jeśli już tak przyciśnie że nie idzie wytrzymać?

Mało jest odpowiedzi w tym wątku, a chciałabym poczytać i dowiedzieć się jakie doświadczenia z tą metodą podania beta-ketonów mieli inni.
  • 2026 / 264 / 0
@yoaska A wiesz, że możesz się dorobić w taki sposób nowotworu jelita grubego lub owrzodzenia okolic odbytu.
  • 4 / / 0
Tak jestem tego świadoma. Natomiast moje pytanie nie brzmiało jakie są skutki uboczne po waleniu kryształu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.