Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 40 / 2 / 0
Ja mam bardzo realistyczne po hydroksyzynie, zazwyczaj są bardzo ale to bardzo przyjemne chwile. Kiedy jednak sen schodzi w kierunku dla mnie nie przyjemnym to ja uśmiecham się pod nosem i na chwile się przebudzam. Po przebudzeniu moment zastanowienia że nie chce tam wracać i zaraz znowu śpię śniąc o czymś przyjemnym, najczęściej powrót do dziecięcych marzeń (tak mam od kilku dni). Zazwyczaj nie chcę się przebudzać i potrafię leżeć w takim pół śnie do popołudnia.
Podobne realistyczne sny ale o zabarwieniu negatywnym miewam po kilkudniowych ciągach na alko i beta-ketonach lub kokainie
  • 268 / 9 / 3
Po mianserynie którą stosuje doraźnie od jakiegoś czasu zdarza się wyraźnie częściej ld i to dość ciekwae bo potrafie dłużej podtrzymać sen i jest wyraźniejszy o wiele.
  • 39 / 1 / 0
Ja miałem bardzo 'realne' sny po pierwszych razach z większością substancji których próbowałem. Szczególnie kolorowo wspominam odsypianie pierwszego (i jedynego :) ) ciągu na apvp.

Ale to chyba tylko ja tak mam
Uwaga! Użytkownik Oring nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / / 0
Po alprze mam realistyczne, wyraźne sny. Jak palę dłużej mj, a potem przestaję, to też mam wyraźne sny, ale strasznie pojebane :D (niekoniecznie negatywnie, po prostu przerastają nieraz moją wyobraźnię :D )

Świadomy sen miałam kilka razy, ale nie mogę tego jakoś powiązać z żadną substancją. Testowałam korzeń snów i różne 'sztuczki' do wywoływania świadomych snów, ale nic nie działało. A świadomy sen przyszedł ot tak, znikąd, bez żadnych wspomagaczy.
We may be stupid, but we're not clever
  • 1329 / 58 / 0
Na pewno opipramol miał wpływ na sny, były bardziej realistyczne i łatwiej było je sobie przypomnieć po przebudzeniu.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 130 / / 0
Teraz dochodzę do wniosku, że alpra może jednak wpływa na sen nie tylko dając wyraźne sny... Wczoraj rano tylko wzięłam 0.5 mg (xanax), wieczorem już nic, więc działanie się skończyło, ale miałam świadome sny.... Dawki alpry zmniejszyłam, bo przez poprzednie dni to tak 1-2mg (też niewiele, ale to dopiero kilka dni było). Co prawda co chwilę się wybudzałam i nie wracałam do tego samego snu, ale jednej nocy dwa sny, że w trakcie zorientowałam się, że to sen. Chciałam robić fajne rzeczy, ale byłam w tym śnie ograniczona, np. nie mogłam dać nikomu w pysk :D albo nie mogłam się wydostać z mojego bloku ;o nie był to koszmar, ale smutno mi było, że mam świadomy sen, a nie mogę z tego skorzystać, bo przenośić się w inne miejsca nie umiem :D
We may be stupid, but we're not clever
  • 3732 / 45 / 0
U mnie zdecydowanie kodeina i heroina, gdyz budze sie co godzine czy dwie, przypominam sobie sny i klade sie dalej. Dzieki temu czasami zdarzaja mi sie LD, a raz nawer po heroinie mialam OOBE. :)
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 839 / 67 / 0
Mówisz poważnie? Ciekawe. Ja po kodeinie jakieś nody ostatnio miałam z 5 lat temu, a heroiny nie próbowałam, więc nie wiem. Jeśli chodzi o warzwne spanie po butyr-fencie to snów sobie nie przypominam.
Ostatnio miałam okazję przez jakiś czas stosować tegretol CR, tj. karbamazepinę, bo na tym forum to trzeba substancjami od razu, jebane pseudo chemiki, farmaceuty, lekarze %-D Tak czy siak - sen po tym jest naprawdę błogi, przy dawce 600mg na dobę. Sny bardzo wyraźne i pomimo tego, że nie ćwiczyłam żadnego zapamiętywania snów to pamiętałam po kilka snów po przebudzeniu. Mimo wszystko nie polecam tego leku. Straszne ścierwo. Choć to tylko moja opinia.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 117 / 18 / 0
Galantamina po przebudzeniu i pójściu z powrotem spać.
  • 43 / 1 / 0
alkohol powodował u mnie najbardziej świadome sny, jednak najlepszym sposobem jest po prostu obudzenie się i zaśnięcie drugi raz, działa prawie za każdym razem.
Uwaga! Użytkownik FerdBardamu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.