Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 310 / 5 / 0
Czy jak jadłem dzis kodeine 1300mg i 1 mg klona
14:44 - koda
22- klon
Czy 5-meo-mipt mnie poklepie dzisiaj ? czy odpuścić bo nie warto ?
  • 1456 / 19 / 0
Nie zadziała, albo zadziała bardzo słabo, przez tego klona. Nie warto.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / / 0
Jaki miks polecacie zeby zadzialalo jak afrodyzjak, empatia w chuj milosc i szczescie, lepsze samopoczucie, wyczulony dotyk itp. :) Bez wiekszej psychodeli, wizuali itp. :P Dobrze zeby nie wjezdzalo na serce.
Myślałem o:
2 mg 2C-P + 5-6 mg 5-meo-mpit
Jaki byl by czas dzialania? ciezko by bylo zasnac? Jaka stymulacja?
Jak by zadziałało z dorzuceniem ewentualnie 60-80 mg 6-APB?
Waga ja 65-70, ona 50.
  • 43 / / 0
2-cp kompletnie mi do tego nie pasuje, ale brałem tylko raz i może jestem dziwny, poza tym, czy body load nie byłby okropny? Może 5-meo-mipt w jakimś miksie z 6-APB, ale spekuluję tylko (tj. nie próbowałem), może moxy plus palenie jakieś (chyba najbezpieczniej)?
  • 2881 / 302 / 0
I MiPT i 6apb i palenie podkręcają pracę serca, jeśli już mieszać to w ostrożnych dawkach i z captoprilem pod ręką.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 66 / / 0
Aha no to co polecacje panowie?
  • 90 / 2 / 0
Jest jakiś sens mixować nbomy z tryptaminami? Przeglądając pobieżnie wątek widzę że 2C-X się przewijają... Czy raczej powinowactwo do receptorów wyklucza takie mieszanki?
  • 5299 / 104 / 0
Miksowałem trzy razy razy 25C oraz 4-HO-MET. Pierwiej karton następnie po peaku jakoś chwilę sniff tryptaminkę. mahomet bardzo ładnie komponuje się z fenylką, nakładają się kolory i psychodelia mocniejsza, peak tryptaminy nieco krótszy niż zwykle. Na sam koniec działania czuć wyraźną stymulację acz nie jakoś strasznie dokuczliwą, na samym końcu ciężko usnąć było mi. Nie wal mniej niż 25 mg tryptaminy bo może być za mało i się nie "przebije". Nie wiem jak kolejność tryptamina -> fenylka, jakoś mi bardziej "na oko" pasi fenylka pierwiej, a tryptamina później
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 187 / 1 / 0
Co sądzicie o braniu kokainy jak LSD będzie schodzić?
Czy to jest dobry pomysl i czy da to jakieś efekty?
  • 5299 / 104 / 0
Pewnie, że da, ciężko powiedzieć, czy miks będzie Ci się podobał. Osobiście po psychodelikach średnio mam ochotę na stymulanty, acz koks to nie byle co, więc powodzenie może mieć ten miks
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.