Otóż zestaw nr 2, oprócz tego, że zjebała się jego konsystencja (ja z tego nie skręcę równo palącego się skręta), wiele się nie zmienił. Dalej jest lekko w tyle w porównaniu z 1, wedle mojej opinii oczywiście. Podtrzymuję to, co napisałem o nowych kompozycjach wcześniej. Po dłuższym obcowaniu z nowalijkami, być może ze względu na to, że oczekiwałem więcej, a może faktycznie jest tak... W każdym razie odczuwam lekkie rozczarowanie. Moim zdaniem kompozycje straciły na mocy, szczególnie w sferze psychicznej. Teraz odczuwalne jest bardziej upalenie fizyczne. Z takiej pseudo-sativy zrobili pseudo-indyka. Można się było tego spodziewać, biorąc pod uwagę charakter działania tych dwóch nowych odkryć (MB i BB).
Kompozycje jak dla mnie trochę straciły. :-( Teraz już nie mogę ich traktować jak "gwóźdź programu", coraz częściej myślę o miksach... Oczywiście dalej świetnie sprawdzają się w połączeniu z alkoholem, dobrze nimi doprawić trochę trawki (zestaw nr 1 to wymarzony afrodyzjak
I chciałem jeszcze dodać, że cena, jaką teraz mają za 3 gr (50 zł) jest moim zdaniem powiedzmy jeszcze dopuszczalna.
bo ja jeszcze jedyneczki nie palilem ale w tym tyg. dotrze do mnie 1,5g jedynki i 3g dwojki. :diabolic:
tak wiec sam ocenie ale pytam z ciekawosci na czym polega przewaga 1 nad 2 wg. Ciebie? :-)
co do ceny to po chwilowej promocji znow podniesli, dla mnie w porzadku byla taka cena jaka byla w ubieglym tygodniu tzn. 44zl za 3g i 22zl za 1,5g... jakby taka wprowadzili na stale to bylbym zadowolony. :)
a i jeszcze mam pytania czy ktos juz probowal te kompozycje z nowymi skladami laczyc ze soba? myslicie ze ma to sens, mysle zeby skrecic lolka w rownych proporcjach zestawu 1 i 2 plus damiana jako wypelniacz.
Po drugie wyższość zestawu 1 nad 2 określam ze względu na to, że 1 przynosi więcej doznań z cyklu "ale ten świat piękny" (chociaż niestety tylko przez pierwsze 15 minut). No i kwestia afrodyzjakalna jeszcze dochodzi. Po 1 rozpala Cię niejedna kobieta (albo w przypadku kobiet mężczyzna ;) ) na ulicy. Choć to w sumie zawiera się w pierwszym zdaniu tego akapitu.
Po 1 rozpala Cię niejedna kobieta
Zestaw 2 jest- dla mnie przynajmniej bardziej fizyczny daje większego lenia i większy chill. 2 bardziej zamyka wewnątrz choć i nie raz się zdziwiłem..moim zdaniem 2 jest mniej stabilna co do przezyć. Także nie zgodze się ze jest ona gorsza...raz lepsza raz gorsza -o tak by powiedział :-)
Ze względu na dobry kontakt przez gg zapytalem się jak to z kompozycjami będzie i z tego co wiem prace nad 2 dalej trwają, skład i proporcje 1 są już zamknięte ale nad 2 dalej pracują więc może coś nowego, ciekawszego wyjdzie :-D A cena mozliwe ze spadnie wraz z pojawieniem sie zestawu 3.
z tego co czytałem eso byles zadowolony z 2 więc z 1 tym bardziej będziesz
Zauważyłem, że nad 2 jeszcze pracują, bo jak zamawiałem na początku po zmianach, był mniej zmielony, bardziej suchy. Teraz ma już nieco lepszą konsystencję (dziś rano mnie listonosz obudził :D) i jest bardziej mokry, a także pachnie nieco inaczej (bardziej upodobnił się zapachem do 1 - tak jak przed zmianą). Zgadzam się co do tego, że 2 jest mniej przewidywalna. I, faktycznie, po 1 człowiek ma istny słowotok.
a z tym trzecim to faktycznie pozytywna wiadomosc, juz mnie ciekawosc zzera coz to za zestaw bedzie. :-D
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.