Otóż zestaw nr 2, oprócz tego, że zjebała się jego konsystencja (ja z tego nie skręcę równo palącego się skręta), wiele się nie zmienił. Dalej jest lekko w tyle w porównaniu z 1, wedle mojej opinii oczywiście. Podtrzymuję to, co napisałem o nowych kompozycjach wcześniej. Po dłuższym obcowaniu z nowalijkami, być może ze względu na to, że oczekiwałem więcej, a może faktycznie jest tak... W każdym razie odczuwam lekkie rozczarowanie. Moim zdaniem kompozycje straciły na mocy, szczególnie w sferze psychicznej. Teraz odczuwalne jest bardziej upalenie fizyczne. Z takiej pseudo-sativy zrobili pseudo-indyka. Można się było tego spodziewać, biorąc pod uwagę charakter działania tych dwóch nowych odkryć (MB i BB).
Kompozycje jak dla mnie trochę straciły. :-( Teraz już nie mogę ich traktować jak "gwóźdź programu", coraz częściej myślę o miksach... Oczywiście dalej świetnie sprawdzają się w połączeniu z alkoholem, dobrze nimi doprawić trochę trawki (zestaw nr 1 to wymarzony afrodyzjak
I chciałem jeszcze dodać, że cena, jaką teraz mają za 3 gr (50 zł) jest moim zdaniem powiedzmy jeszcze dopuszczalna.
bo ja jeszcze jedyneczki nie palilem ale w tym tyg. dotrze do mnie 1,5g jedynki i 3g dwojki. :diabolic:
tak wiec sam ocenie ale pytam z ciekawosci na czym polega przewaga 1 nad 2 wg. Ciebie? :-)
co do ceny to po chwilowej promocji znow podniesli, dla mnie w porzadku byla taka cena jaka byla w ubieglym tygodniu tzn. 44zl za 3g i 22zl za 1,5g... jakby taka wprowadzili na stale to bylbym zadowolony. :)
a i jeszcze mam pytania czy ktos juz probowal te kompozycje z nowymi skladami laczyc ze soba? myslicie ze ma to sens, mysle zeby skrecic lolka w rownych proporcjach zestawu 1 i 2 plus damiana jako wypelniacz.
Po drugie wyższość zestawu 1 nad 2 określam ze względu na to, że 1 przynosi więcej doznań z cyklu "ale ten świat piękny" (chociaż niestety tylko przez pierwsze 15 minut). No i kwestia afrodyzjakalna jeszcze dochodzi. Po 1 rozpala Cię niejedna kobieta (albo w przypadku kobiet mężczyzna ;) ) na ulicy. Choć to w sumie zawiera się w pierwszym zdaniu tego akapitu.
Po 1 rozpala Cię niejedna kobieta
Zestaw 2 jest- dla mnie przynajmniej bardziej fizyczny daje większego lenia i większy chill. 2 bardziej zamyka wewnątrz choć i nie raz się zdziwiłem..moim zdaniem 2 jest mniej stabilna co do przezyć. Także nie zgodze się ze jest ona gorsza...raz lepsza raz gorsza -o tak by powiedział :-)
Ze względu na dobry kontakt przez gg zapytalem się jak to z kompozycjami będzie i z tego co wiem prace nad 2 dalej trwają, skład i proporcje 1 są już zamknięte ale nad 2 dalej pracują więc może coś nowego, ciekawszego wyjdzie :-D A cena mozliwe ze spadnie wraz z pojawieniem sie zestawu 3.
z tego co czytałem eso byles zadowolony z 2 więc z 1 tym bardziej będziesz
Zauważyłem, że nad 2 jeszcze pracują, bo jak zamawiałem na początku po zmianach, był mniej zmielony, bardziej suchy. Teraz ma już nieco lepszą konsystencję (dziś rano mnie listonosz obudził :D) i jest bardziej mokry, a także pachnie nieco inaczej (bardziej upodobnił się zapachem do 1 - tak jak przed zmianą). Zgadzam się co do tego, że 2 jest mniej przewidywalna. I, faktycznie, po 1 człowiek ma istny słowotok.
a z tym trzecim to faktycznie pozytywna wiadomosc, juz mnie ciekawosc zzera coz to za zestaw bedzie. :-D
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).