Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy warto stosować Różeńca ?
1.Warto.
41
53%
2.Warto w miksach.
24
31%
3Warto w dużych dawkach.
9
12%
4.Nie warto.
3
4%

Liczba głosów: 77

ODPOWIEDZ
  • 288 / 20 / 0
[mention]Anna S[/mention]
Jak długo można brać rózaniec i jaka przerwe zrobic ?
  • 11 / / 0
Można łączyć z sunifiramem?
  • 871 / 119 / 22
Łączyłem kiedyś z piracetamem i nic złego się nie działo.
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2990 / 1648 / 35
Nie polecam z niczym laczyc teoretycznie suni dziala na co innego ale wolalabym nie laczyc lekow noontropowych jakich kolowiek z nim .
Ta ogolna uwaga dotyczy innych roslin aby ich nie laczyc z lekami np Dziurawca raz moze byc oki raz nie.
Wedlug obecnych standardow do 4 miesięcy mozna stosowac Rozeniec gorski po czy powinno zrobic sie przerwę 14 dni minimum ale niektorzy mowia,ze trzeba miesiac przerwy.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 871 / 119 / 22
Można spokojnie łączyć z miłorzębem i macą. Dr. Różański pisze, że rhodiola działa synergicznie z tymi ziółkami.
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2990 / 1648 / 35
Nie chodziło mi o laczenie Rozenca z innymi roslinami , tylko abyscie roslin czy ekstraktow nie mieszali z lekami
Np : Dziurawca z SSRI.
Ja wiem ,ze profesor Rozanski poleca taka synergie poniewaz czesto kiedys z nim pisalam takze wiem ,ze prowadzi badania w rzetelny i merytoryczny sposob.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 622 / 0
Na MO jakiś gostek dał ocenę 5/5 i napisał: DOBRZE TRZEPIE.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 301 / 44 / 0
Czy można łączyć z żeń-szeniem? Nigdzie nie znalazłem takiej informacji, a nie wiem czy są jakieś interakcje.
  • 36 / 4 / 0
06 czerwca 201804pain pisze:
Czy można łączyć z żeń-szeniem? Nigdzie nie znalazłem takiej informacji, a nie wiem czy są jakieś interakcje.
No nie wiem czy to dobry pomysł łączyć dwa pobudzacze. Ja po samej rhodioli byłem dość niezdrowo pobudzony i roztrzęsiony nawet (brałem przez ok. miesiąc dawki zalecane), nie wyobrażam sobie dodawać kolejnego pobudzenia.
  • 5141 / 922 / 0
06 czerwca 201804pain pisze:
Można , ja łączyłem i polecam. Do tego sporo kawy i czułem się prawie jak na koksie.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.