Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Też fakt. :-D To zapytam inaczej: w jakim stosunku mieszać? ;-)
Generalnie słyszałem, że ten miks jest fajnie kokainowy, chciałem porównać z tym co nabywam rzekomo jako kox i zdać relację.
  • 2428 / 90 / 0
Chuja nie kokainowy , Maciek jebnoł Cie w bambuka z tym opisem :lol:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Skubany... Robił to celowo..? ^_^
Mimo wszystko nie wiem czemu mnie cały czas kusi, żeby sobie to zmiksować tak w bliskim stosunku 1:1:1
A generalnie znasz jakiś miks kojarzący się z koksem, bo chciałem sprawdzić, czy ktoś nie robi profanacji nazwy kokaina, sprzedając mi pod nią właśnie jakis designer. ;-)
  • 26 / / 0
Ktos wie cos moze na temat miksowania pmppp z etkatynonem? Szukalem, ale niczego nie znalazlem. Przeciwskazania / Zalecenia?
  • 6172 / 434 / 12
piracetam 2x800mg/dzień + α-PVP (25mg) + (1h) + etylfenidat (20mg) + kwercetyna (120mg) + α-PVP (35mg)

Zajebisty miks. W miejsce α-PVP można wstawić dowolny inny keton dopaminergiczny. Efekt nie zanika tak szybko, gdyż dodane przez EPH i kwercetynę profile, odpowiednio, NDRI i iMAO-A zapobiegają uchodzeniu dopaminy i rezultatem wzrastającego jej poziomu jest dopaminowa euforia i, generalnie, świetna faza. Tak wyobrażam sobie działanie deksedryny. Z efektów ubocznych - poczucie ucisku na klatce piersiowej, tachykardia i lekkie drgawki. Miks pewnie nie jest zbyt zdrowy dla receptorów, ale IMO warto spróbować.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 749 / 86 / 0
Czy mix brefa z DXM lub MXE będzie niebezpieczny?

Przykładowo 100mg Brefa+60mg DXM+ 20mg MXE
  • 415 / 3 / 0
brefedronu z DXM bym nie jadł...
Za to mix z MXE najzdrowszy nie będzie, ale nie powinien Cię zabić...
  • 1987 / 108 / 0
dokładnie. nie wolno łączyć DXM (który jest SSRI) z żadnymi serotonergikami - ryzyko złapania zespołu serotoninowego... nie wiem w sumie na ile to prawda, ale kiedyś przestrzegali przed tym wszędzie. brefedron to z tego co wiem silny releaser serotoniny, więc może być nieciekawie.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / / 0
co da bardziej euforyczny, przyjemniejszy stan na imprezę ethcat + bref (proporcje myślę mniej więcej 1:2) czy pentedron + bref czy może 4-FMA + bref ? kto co poleca, kto co próbował?
  • 6172 / 434 / 12
Z podanych przez Ciebie składników: 4-FMA + pentedron.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.