Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 290 / 6 / 0
Każdemu inaczej podchodzi.
Ja drugi raz brałam 27 kwietnia. Było tego jakoś 15-16 mg.
Co najciekawsze mocniej na mnie podziałało, niż za pierwszym razem (dawka 19 mg).
Wzięłam to ze znajomymi w plenerze.
Kolory, wizuale, wykrzywianie krajobrazu, światła jak stroboskopy, nakładanie się dwóch obrazów + wrażenie bycia w dwóch miejscach naraz (np. mój pokój i mce w którym aktualnie się znajdywałam :O ), wklęsłości, wypukłości, sinusy, drgania, falowania, spiralki, spowolnienia, przyspieszenia, nasycenie kolorów cudowne, wrażenie, że wszystko jest hologramem... CUDO.
Niestety minusem jest kardiotoksyczność substancji.
Zawał/ Zapaść/ Zjazd w jednym - przez około godzinę właściwie leżałam na kocu, oddychając ciężko, z arytmicznym pulsem i uczuciem gniecenia w klatce piersiowej, lekkim bólem serca oraz drętwieniem dłoni. Później to przeszło i znów mogłam się cieszyć tripem.

Aha.
Trip trwał tym razem około 12h. (+ lekki afterglow)
  • 62 / 1 / 0
inna sprawa ze nawet jesli celujemy w dawki ok 10-15mg..to i tak wyjsciowym kryterium jest waga przesylki...no czyli....powiedzmy ze ktos to dobrze zwazyl. celowalem w dawki ok 10mg-12mg....tak mi sie wydawalo ze nie wiecej.
kumpel kilka dni temu wzial 2 razy wiecj..lub nawet 3 dzielone systeme "na oko" i bardzo go wywalil z butow- nieogar, mindfuck....jeszcze wiecej wizuali wszystkiego...po 6 h byl tak zmeczony, ze chcialby zeby to sie juz skonczylo...ale nie...kolejna fal....i znow wiekszy peak..i dalej.
bodyload wiadomo...masakra. nigdy wiecej nie powtrzoy takich dawek-uznal ze efekty nie warte meczarni.
mam wrazenie ze czystosc samego sortu moze ma znaczenie...substancji aktywnej jest tak niewiele, ze o pomylke nietrudno..jedni potem hojracza ze dawki >20mg nie robia na nich wrazenia...a mi osobiscie "mierzone" 10mg...zrobilo tak jak opisywane przy innch, z tym ze z mojego punktu widzenia nie warto - ale to tylko moja opinia. sprobuje nastepnym razem czegos z rodziny 2c-x
Uwaga! Użytkownik mikeoslo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Mam pytanko. Mam ochote wzbogacic standardowego blanta MJ o Mipta. Czesto lubimy sobie z dziewczyna zapalic przed seksem w celu uatrakcyjnienia zabawy. Chcialbym jednak wzmocnic dzialanie i zintensyfikowac doznania. Prosze o podpowiedz co myslicie o namoczeniu MJ wspomnianym miptem. Na forum mozna wyczytac, ze nadaje sie on do palenia rowniez. Co o tym myslicie? Czy wplynie to na odczucia i jak? Jaka jest ilosc po ktorej mipt zaczyna dzialac, ale nie targac za mocno. Jak wspomnialem, chodzi mi o maly odlocik a nie zwale i miekka pyte ;)
Jesli macie rowniez jakies inne pomysły czym namoczyc skreta to piszcie. Ciekaw jestem waszych sugestii.
  • 290 / 6 / 0
Po raz kolejny się przekonałam o cudowności mipta.
Dawka: 16 mg (rozpuszczone w alkoholu), wypite w napoju.
Miejsce: klub/ impreza psytrance
Czas trwania (łącznie 18 godzin - nie wiem czemu mnie tak to długo trzyma).
Cudowne!
Wizualnie, mentalnie...
Ogromna euforia, radość, uśmiech na twarzy cały czas. Słowotok straszny (przepraszam tych ktorzy wysłuchiwali moich słowotwórczych gadek :D ), chęć do tanczenia, cudowne halucynacje, eksplozja kolorów, fraktale, piksele, spirale, wiry, błyski, kropeczki...
Tym razem bez wjazdu na serce. Żadnych negatywnych odczuć cielesnych.
10/10.
  • 91 / 4 / 0
Taaaak, jedna z moich ulubionych trypt, jest bardzo euforyczna, ciepła i lekka, nie ma rozpierdolu jak po mahomecie, wizualnie tez nie rozpierdala ale te ciepełko, humor i jasnośc umysłu :heart: Też po niej macie kilka dni po spożyciu taki zajebisty humor? Wspaniała jest, zawsze czuje po niej jakby takie światło nad głową jak filozof jakiś %-D
  • 1342 / 48 / 0
Jak trwała jest ta substancja na kartonach? Bo mam kilka po 6mg, mają chyba już ponad rok i nie wiem czy mogły znacząco stracić moc
SESH
  • 40 / / 0
Jedna z moich ulubionych trptamin. Dziala na mnie silnie empatycznie i tego tez szukam :) Polecam kazdemu zwolennikowi MDMA
http://talk.hyperreal.info/lad-t39515.html

Rozmowy na temat vendora "AL-LAD"
  • 130 / 6 / 0
jak wygląda sprawa z podaniem donosowym? zgaduję, że dawkowanie niemal równe z oralem? chcę sobie oszczędzić BL, stąd ta droga administracji. 4-aco-dmt nie jestem w stanie przyjmować inaczej, bo BL rozpierdala mnie fizycznie i psychicznie. jadłem kiedyś MIPT w dawkach 50-80 mg. dużo podobieństw między substancjami?
z brzegu-na-brzeg
  • 16 / / 0
Wczoraj w nocy przypaliłem (pierwszy raz) ok. 10 mg 5-Meo-MiPT'a, sygnowanego, jako freebase, anie HCl, po czym zatkało mi nos i zażyłem 4 tabletki acataru na odblokowanie zatok( zwykła alergia ). Od przebudzenia, cały czas doskwiera mi jakieś kłucie w płucach i okolicach splotu słonecznego i mdłości, tak jakbym miał rozszerzone/zwężone oskrzela. Zbiera mi się na pawia, ale nie mogę nawet nic zwrócić, do tego strasznie nieprzyjemna, rzadka ślina, którą co chwilę muszę wypluwać. Nie wiecie, czego to może być wynikiem ? Jakaś interakcja pseudoefedryny z tryptaminą ? Może sklep RC sprzedaje chlorowodorek? Czy to zwykła reakcja płuc na palenie 5-Meo-MiPT'a... Dodam, że 8 lat palę fajki, kanna, thc i raz crack, i nigdy nie miałem takiego dyskomfortu.
  • 2027 / 504 / 0
Gomez pisze:
jak wygląda sprawa z podaniem donosowym? zgaduję, że dawkowanie niemal równe z oralem? chcę sobie oszczędzić BL, stąd ta droga administracji. 4-aco-dmt nie jestem w stanie przyjmować inaczej, bo BL rozpierdala mnie fizycznie i psychicznie. jadłem kiedyś MIPT w dawkach 50-80 mg. dużo podobieństw między substancjami?
Dlaczego niby przy podaniu donorowym body load miałby być mniejszy? Przecież im bardziej intensywne wejście, szybsza zmiana poziomu naszych neuroprzekaźników tym obciążenie ciała jest większe. Czy tryptaminy podane donosowo działają słabiej niż podane oralnie?
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.