Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanKalahan »
xxxzzzxxx pisze:
...
Hyhy. Twardziel z Ciebie. Ale żeby zaraz mieć w papierach, że bierzemy amfe itd.?

Nie lepiej po prostu iść do lekarza z kopertą??
-(...) a mój wnuczek zostanie pilotem.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..

ej. no? huj!

ejnohuj

i dużo KIECZUKU szefowo
  • 126 / 3 / 0
mialem kiepska jazde
100 mg diazepamu ( neorelium ) + 60 mg bromazepamu ( sedam 3 )
obudzilem sie juz, ale nie wiem ile dni minelo i jeszcze nie ogarniam troche ...
dziwne rzeczy mam w glowie, jakies przeblyski. bardzo glupio.
ale pytanie jest inne - jakie jest ew. ryzyko i jakich powiklan na dluzsza mete ? nie wiem czego sie bac, strasznie nieogarniety chodze. ale wyjelo mi chyba tylko 2-3 dni, bo mam na paragonie z apteki ze 4 dni temu.
Uwaga! Użytkownik We Are Scientists nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
O zesz w morde. Co Cie napadlo na taka dawke? Pytasz sie o konsekwencje takiego jednorazowego wypadu? Prawdopodobnie nic Ci sie nie stalo. Watroba moze jest troche nieszczesliwa, ale dojdzie do siebie. Te leki sa malo szkodliwe. Wszystko bedzie dobrze :-) . Ciekawe tylko co robiles przez ten czas :-D . Jesli ciagle spales, to w porzadku. Prosze, nie rob tego wiecej :-D .
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 126 / 3 / 0
no mam takie akcje :/ niestety za duzo mialem pod reka, zawsze sie pilnowalem zeby nie miec wiecej jak paczke czegos, bo jak sie wkurze, to juz nie przestaje na tych pierwszych tabsach :/
moje szczescie jest takie ze z domu nie wychodzilem, ale jakies strasznie durne rzeczy robilem, troche rzeczy potluklem, w kilku sie wyraznie przewrocilem, leb sobie rozbilem i ogolnie to spalem / robilem glupoty na zmiane. Nadal mocno mnie bije po glowie relanium, bromazepam juz zszedl, bo nie jest mi juz tak milo ... No a watroba to mnie w sumie nie boli, polykam moze jakis hepatil ... Nie nie zamierzam powtarzac, bo zostaje strach ze sie na stale w glowie popierdoli :/
Uwaga! Użytkownik We Are Scientists nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 5 / 0
ja wczoraj zjadlem 25 mg i zapislem piwem i nic mi nie było. spać mi sie hciało jak cholera tylko.. i to jest ta boska faza?

dzis zapodaje 25 mg IV jak nie zadziała to sram na to relanium ;)
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 3 / 0
to uwazaj bo poltrwanie to ponad doba
  • 160 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dysocjat »
no no ponad doba działa rolaknium . próbowaliscie mixów z dxm ? ja tak średnio jest osłabia bardzo dzialanie dxm.
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ro8no »
hehe a ja mama takie pytanie bo w encyklopedi lekow piszą ze relanium jest podawane przed operacjami w celu zlagodzenia stresu.. no i moje pytanie brzmi czy to jest ten wlasnie głupi jaś ??;]
było jest i będzie ....
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Nie. Głupi jaś to fentanyl.
  • 210 / 7 / 0
Nie. Głupi jaś jakiego dostałem przed operacją to : Diazepam + Thiopenthal. Fentanyl kolego, to się daję jako narkozę.
Pierdol dragi - zostań ninja.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.