Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 1/2 »
afobam i po sprawie :-D
  • 1233 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
afobam i po sprawie
No proszę, kolejna benzodiazepina na pewność siebie. Te środki po prostu wymiatają. I nie sposób rozpoznać, że ktoś jest pod ich wpływem. Benzodiazepiny to cudowne dzieci farmakologi.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 682 / 7 / 0
lol? benzo to gowno ktore ryje pamiec wiec nie nadaje sie dla osob uczacych sie... co innego ci ktorzy edukacje juz zakonczyli...
Sun Was High (So Was I)
  • 1233 / 12 / 0
Mówią tylko o doraźnym stosowaniem tego gówna bezpośrednio przed egzaminem, a nie o notorycznym wpierdalaniu tego. To ryje pamięć jak ktoś często to żre. Sporadyczne żarcie nie ma efektów ubocznych.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 165 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norman »
przed egzaminem polecam trzezwosc. najlepszy motyw na zyskanie zdrowej pewnosci siebie ; )
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lorca »
idn pisze:
słaby zawodnik. do pięt nie dorasta mistrzyni.
mam nauczke żeby niejeść czytając hr'a ...
Uwaga! Użytkownik lorca nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1233 / 12 / 0
Czy mistrzyni ma mi dodać pewności siebie?
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
Na pewność siebie troche prawdziwego siebie
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 21 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mariner »
Ja na pewność siebie i ułatwienie kontaktów z innymi ludźmi polecił bym GBL + odrobina alko. W rozsądnej dawce oczywiście, bo jak za dużo to 0 kontaktu. Mnie to pomaga, a mam podobny problem.
  • 109 / 9 / 0
Norman pisze:
przed egzaminem polecam trzezwosc. najlepszy motyw na zyskanie zdrowej pewnosci siebie ; )
Jak ktoś jest obryty, a nie lękliwy to tak. Ja osobiście uwielbiam pisać egzaminy końcowe zjarany w trzy pizdy. Gdy siedzę na korytarzu i patrzę na te wszystkie zdenerwowane mróweczki nerwowo przeglądające notatki, podręczniki, te wszystkie blade, zroszone potem lica, te nerwowe pytania - to mi się aż zajebiście robi :-D

A że chodzę na zajęcia, potem tylko sobie powtórzę, przed Instytutem dopalę lola i jest git. Pisze się, jakby na flow, a do tego ma się dystans, który pozwala tak bardzo się nie bać konsekwencji błędu.
Oczywiście nie wszyscy tak mają - niektórych, zwłaszcza niedoświadczonych, by taka 'poważna' sytuacja poschizowała.

Zgadzam się też z tym, że benzo się nie nadają - zbyt mulą i demotywują. Trudność w przypominaniu sobie+ "...a tak w zasadzie, to mi się nie chce nawet pisać".

Pomysł z kwasem jest idiotyczny - to nie jest coś na pewność siebie. LSD ma inne zastosowania.
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2008 przez Black Lotus, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Black Lotus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.