Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 678 / 10 / 0
hehe riposta jak najbardziej dobra :D

Ja nadal uważam że te leki zapobiegają w jakimś stopniu wymiotom, gdyż działa tak to na mnie ot co.
  • 230 / 6 / 0
sortis pisze:
hehe riposta jak najbardziej dobra :D

Ja nadal uważam że te leki zapobiegają w jakimś stopniu wymiotom, gdyż działa tak to na mnie ot co.
Wiesz teoretycznie możliwe jest nawet, że masz jakąś mutację powodującą że anty histaminy II generacji działają na Ciebie przeciwwymiotnie i nadajesz się do opisania w literaturze naukowej :-D . A może to po prostu placebo. Jak Tobie pomaga to ok, ale takie porady skierowane do szerszego grona użytkowników powinny się chyba opierać na powszechnie uznawanej wiedzy.

Pozdro i peace ;-)
Autor pomysłu z braniem sody przed kodeiną, możesz wziąć kodę za moje zdrowie.
  • 678 / 10 / 0
sportowiec pisze:
powinny się chyba opierać na powszechnie uznawanej wiedzy.
[/quote]
W tym jest 100% racji. W sumie to przepraszam bo zacząłem robić jak większość osób z forum, czyli wmawiać że jeśli coś na mnie działa to na innych również, a wiadomo że każdego organizm inaczej reaguje.

Być może to placebo, nie mówię że nie. Aczkolwiek nawet jeśli jest to tylko tzw. placebo, wcale mi ono nie przeszkadza i mam nadzieję że mój mózg zawsze będzie myślał że kiedy łykne antyhistamine II generacji, to rzygawkom będzie koniec.

Pozdro & Peace & Love ;)
  • 230 / 6 / 0
Sortis:
Wiadomo, że nie przeszkadza %-D . Ja osobiście przekonałem się jak duże możliwości wpływu ma mózg na resztę ciała jak wyleczyłem sobie kurzajki na rękach medytacją (miałem wtedy jakoś 10-12 lat i wkurwiłem się na te wszystkie szczypiące gówna z apteki co nic nie dawały). Wszystko było efektem dobrej wkrętki i też byłem zajebiście zadowolony ;] .

PS. Sora za późną odpowiedź, nie zajrzałem tu.
  • 927 / 5 / 0
Aviomarin daje rade praktycznie zawsze. Już jedna tabletka oddala widmo bełta na długi czas.
  • 3191 / 374 / 0
Na nudności ktoś na forum, chyba oxan, polecił mi Sulpiryd (na reckę do wyrwania bez problemu u psychiatry) i muszę przyznać że działał. Dotoczyło to nudności po buprze ale pewnie przy innych opio też by się sprawdził.
  • 2814 / 14 / 0
Blu pisze:
chyba oxan, polecił mi Sulpiryd
To oxan polecał[1].Polecał w tym samym poście również inne preparaty na tego typu dolegliwości.
  1. Post oxana napisany 7 sty 2009 o 19:56 w temacie "Śpiączka po morfinie"
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 230 / 6 / 0
W tym temacie ("Wymioty po opiatach" nie tym co podał PCP) na 12 stronie jest podobny post Oxana ale z dawkowaniem.
  • 641 / 16 / 0
Wczoraj pierwszy raz w życiu (!!) miałem nudności po opiatach (dziwne to u mnie bo nigdy nie żygałem ani po alko, ani po opiatach - po niczym), po buprze wczoraj było mi mocno niedobrze - dopiero miks: scopolan+hydroxyzyna+diazepam mi pomógł (10/25/5). Nie było haftów ale te nudności były cholernie nieprzyjemne. Ciekawe czy to przez to że przez cały tydzień jarałem mieszanki z funshopów - chemikalia w końcu to mi do końca nieznane (jwh nie powinny męczyć układu pokarmowego ale może aceton którym rozprowadzają mieszanki?).
Czas zmądrzeć i nie ruszać więcej mieszanek, tyle że przez trawę można stracić prawko nawet tydzień po jaraniu :(
  • 269 / 7 / 0
no hej.
a ja ostatnio albo rzygam piano-krwią albo mi niedobrze i już naprawdę nie wiem co wymyślić
kiedyś na mnie zajebiście działał sulpiryd, później wolałam torecan
możliwe żebym miała to po lekach, które dali mi ostatnio w szpitalu? dostawałam antykoagulanty, a wcześniej antybiotyki...
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.