Nie wiem dlaczego tak jest ale po tisercinie następuje brak spermy. Brak ejakulacji.
Ktoś może wyjaśnić to zjawisko?
21 września 2020global108 pisze: Dziwny środek - na początku jedna tabletka 25 mg robi z człowieka szmatowate zombi niezdolne do niczego i ma się niepowstrzymaną senność, a po paru dniach zmuła i działanie nasenne znika i wydaje się, że środek przestał działać... Nie warto nastawiać się na długotrwałe działanie nasenne. Można stosować doraźnie np. na bad tripa po psychodelikach, czy zejście stimów lub ogólny napad lęku. Środek refundowany w 100%
Ogółem nienawidzę neuroleptyków za takie właśnie działanie a raczej ich uboki. No chyba że ktoś to gówno zaprojektował tak żeby w ten sposób działało na człowieka. Jeśli tak to chcę jego plakat na ścianie.
Są większe i mniejsze upierdalacze tego typu, trochę neuroli chcąc nie chcąc już przerobiłem więc mam rozeznanie. Ten uwala na ostro i nie odpuszcza nawet po kawach, kąpielach, dopóki po 20 godzinach nie zacznie z ciebie schodzić będziesz zombie-warzywem. Unikajcie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.