Nie wiem dlaczego tak jest ale po tisercinie następuje brak spermy. Brak ejakulacji.
Ktoś może wyjaśnić to zjawisko?
21 września 2020global108 pisze: Dziwny środek - na początku jedna tabletka 25 mg robi z człowieka szmatowate zombi niezdolne do niczego i ma się niepowstrzymaną senność, a po paru dniach zmuła i działanie nasenne znika i wydaje się, że środek przestał działać... Nie warto nastawiać się na długotrwałe działanie nasenne. Można stosować doraźnie np. na bad tripa po psychodelikach, czy zejście stimów lub ogólny napad lęku. Środek refundowany w 100%
Ogółem nienawidzę neuroleptyków za takie właśnie działanie a raczej ich uboki. No chyba że ktoś to gówno zaprojektował tak żeby w ten sposób działało na człowieka. Jeśli tak to chcę jego plakat na ścianie.
Są większe i mniejsze upierdalacze tego typu, trochę neuroli chcąc nie chcąc już przerobiłem więc mam rozeznanie. Ten uwala na ostro i nie odpuszcza nawet po kawach, kąpielach, dopóki po 20 godzinach nie zacznie z ciebie schodzić będziesz zombie-warzywem. Unikajcie.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.