Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Też tak bym powiedział ale i tak to jest chybione porównanie , MDPV nie testowałem , anyłej etkat to teraz najciekawszy ze dopaminowych ketonów
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6156 / 431 / 12
vi4rus pisze:
do jakiej substancji EthCat jest najbardziej podobny? Bufedron czy MDPV?
Ja bym powiedział 3,4-DMMC, minus serotoninowa euforia.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 630 / 3 / 0
Z kolei dla mnie najbardziej rozpieprzający jest NEB. Po przeczytaniu opisu M-B na jego blogu szczerze wątpiłem, że jakiś stymulantowy RC tak może działać (po doświadczeniu z bufedronem, etkatem, flufedronem, a-pp), ale w moim przypadku działanie jak najbardziej pokrywa się z opisem M-B. Niestety NEB mocno wchodzi na ciało (serce, ciśnienie), a zwał po nim jest długi i najgorszy z tych wszystkich substancji.
Z kolei etkat jest bardzo łagodny, więc jeśli chodzi o stosunek właściwości pozytywne w stosunku do negatywnych to etkat wygrywa.
  • 2428 / 90 / 0
No tak NEB mocniej podnosi samopoczucie ,ale minus za krótkie działanie i cene :( Ale opis M-B jest strasznie podkoloryzowany , albo miał w chuj lepszej jakości staff niż Ja ;]
Dalej mnie dziwi że tak mało popularny jest , eh :( , na dniach teścik NEB + EthCat i mam nadzieje dostania dopaminowego wpierdolu %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 630 / 3 / 0
Jak dla mnie to dziala dlugo - wyraznie dluzej niz np etkat i plynniej schodzi. No ale tez dluzej z organizmu wychodzi.
  • 222 / 11 / 0
To dosyc ciezkie porownanie etkata do bufedronu, ktory poza pustym, lekkim speedem nic w sobie nie ma, chociazby krzta ektatowej euforii w nim byla. Oczywiscie znajda sie tacy ktorzy po bufedronie maja super euforie i tacy ktorzy po etkacie nie maja nic ale tymbardziej smieszne jest porownywanie etkata do czegokolwiek. etkat to etkat tak jak mefedron to mefedron a nie cos podobnego do kokainy, a metylon cos podobnego do MDMA.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 984 / 5 / 0
najbardziej amfenaminopodobny rc jak dla mnie, imprezowo jeszcze lepszy byłby w miksie żeby podbić euforię, przydał by się nielegalny w Polsce metylon :), zmiksowałem ethcat, 3,4 dmmc i amfą kiedys po 300 mg (w odstępach 3-4 godzinnych i nie polecam kardiologicznie, choć "euforia" 1wszo rzędno-mefedronowa
Ostatnio zmieniony 14 września 2011 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 223 / 1 / 0
Kryształ można palić? Jak efekty?
  • 2428 / 90 / 0
Było już o tym na forum Murti odradza tą drogę podania bo EthCat sie nie nadaje do tego , działa słabiej niż sniff i bardziej szkodliwe jest %-D
  • 1 / / 0
Jak libido?
Uwaga! Użytkownik Silesianis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.