Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Wlad czy nie wlad? Konsystencja plasteliny.
[ external image ]
PS: Troche przepłaciłes :D
W sumie to moze wysypie wszystko, rozkurwie na jebany pyl i wtedy wrzuce fote. ;-)
Moja pierwsza była w takiej formie plasteliny ale efekt po roztarciu z nosie wspominam do dziś.
Ja chętnie zamieniłbym stówkę za taką paczuszkę.
poloz na kilkanascie minut na kartce papieru dzialke i powinno nadac sie do snifniecia, albo moj ulubiony sposob - wrzucam kawaleczek do kawy i wypijam ;)
Mam dzisiaj ogromne zdziwko ponieważ wziąłem nowy sort pasty i jest o wiele słabszy niż ten, który miałem ostatnio i nie wiem czy to przez moją śluzówkę nosa, którą męczę dzień w dzień od 20.12 czy dostałem to zbełtane z czymś. :huh:
A skąd ten słodki spływ to już wgl. jakaś abstrakcja dla mnie skąd się może taki brać (bo na pewno to nie cukier :D) odnosząc się do tego co napisałeś, to nie wierze, że mogli zjebać aż tak partie, że ta co jest teraz ma słodki spływ, a ta co była po wciągnięciu szczura, dosłownie przytykała a oczy chciały sobie wyjść z orbit.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.