Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Gdybyś miał możliwość spróbowania
Tak
1526
63%
Nie
914
37%

Liczba głosów: 2440

ODPOWIEDZ
  • 65 / 23 / 0
Kilka lat temu kiedy byłem jeszcze aktywnym narkusem (bardzo aktywnym) to crack był na mojej narkoliście "drugs you should try" i mimo skolekcjonowania na tej liście kilkudziesięciu substancji które mnie interesowały to cracku nie zdążyłem spróbować bo musiałem (inaczej bym pewnie samobója strzelił) rzucić to wszystko i iść się leczyć - poradnie, detoksy, ośrodki zamknięte...
I tak - gdyby ktoś mi teraz podstawił crack i zapytał czy spróbuje to bez wahania wrzucam go w jakieś szkło i ściągam dymek... Ale sam nie szukam, nie mam parcia jak kiedyś.
Poznałem na studiach bardzo fajnego kolegę (RIP), naprawdę serdeczny gość a że nadawaliśmy na tych samych falach to szybko się skumaliśmy. On dilował koką więc pewnego razu mówie mu wprost że chce spróbować cracku i zapytałem czy ktoś tu na miejscu tym diluje czy trzeba sobie samemu zrobić. Powiedział że ktoś jest kto crackiem diluje i od razu dodał że nie ogarnie mi cracku za żadne pieniądze świata ani nie sprzeda koki, powiedział że poznał mnie na tyle dobrze że jest w 100% pewny że wjebałbym się po uszy i że mam się trzymać od tego z daleka. No i pewnie miał rację. Raczej na pewno miał rację %-D Pewnie powinienem być wdzięczny mu za to, jakiś znicz Ci zapale brachu.
03 kwietnia 2024kozaczek1212 pisze:
Jakbyście określili poziom/skale prawdopodobieństwa wpierdolenia się w crack jeśli brało się koks przez jakiś czas? Tzn w porównaniu do koksu?
Wydaje mi się że skale prawdopodobieństwa wyjebało poza skalę, przy paleniu cracku, mety czy innego dziadostwa najbardziej chyba uzależnia wjazd i to z jaką mocą zaczyna działać narkotyk w zaledwie kilka sekund. To jest prawie jak podanie dożylne, pełne działanie narkotyku w ciągu zaledwie paru sekund więc sam sobie odpowiedz jakie jest prawdopodobieństwo czy sie wjebiesz, to Ty powinieneś znać siebie najlepiej. Jak jesteś osobą podatną na uzależnienia albo kręci Cię ten wjazd to na pewno sie wpierdolisz.
Wiem że odpowiadam na post z kwietnia i kolega albo już wjebany albo abstynent ale zostawiam to tutaj dla potomnych
  • 99 / 8 / 0
Jak wyglada zjazd po cracku? Czy w ogole wystepuje ? Jak wiadomo po kokainie zjazd jest minimalny badz nieodczuwalny. Jezeli wystepuje to do czego go mozna przyrownac np. Beta ketony ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.