Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
a co może nie???
jadłeś kiedyś ryhopnol??
albo klony chociaż????
najedź się ryhopnolu (da się jeszcze załatwić ze starych zapasów ze szpitali) wipij drinka jednego drugiego, chwila i rano możesz obudzić sie z przeoranym odbytem.
Nic nie bedziesz pamiętać ,amnezja totalna już rozumiesz,juuż się nie dziwisz dlaczego pigułka gwałtu.

A swoją drogą to niezłe ciulasy tak robią, pewno dresu co sobie panienki nie mogą znaleść,albo ich na wizyte w burdelu nawet nie stać, ja bym im chujki poucinał :-D
  • 27 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tabs »
..pewmie że brałem rohypnol...żyje i mój tylek tez jest cały....
Uwaga! Użytkownik Tabs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
więc jeżeli brałeś,to dlaczego twierdzisz że nie może on być użyty jako pigółka gwałtu??nierozumie??wyjaśnij jak możes?
zjedź zjedz 3 sztuki pipij kilka piw i amnezja gwarantowana..i to długa
No ja domyślam się że brałeś aby się zaćpać a nie ,że ktoś to Ci dosypał żeby zorać...ale taki przykład daleje poprostu.
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
Ja również brałem i wszystko pamiętam, nie łączyłem z alkoholem bo uznałem że to głupota... A zresztą po co pigułka gwałtu, wystarczy ją spić, a jak się na drugi dzień ktoś spyta jak było na imprezie to powie "nic nie pamiętam" :-D :-D :-D
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 493 / 15 / 0
Bo wy mówicie o tanich dziwkach,co dają dupy za alkochol,za fajki na jakiś dyskotekach gdzie się wciąga fete do nosa (bleee) i te niby pigóły ekstaza znam takie też szmaty bo inaczej nazwać je trudno...a ja mówie o kobietach-a to duża róznica,taka po takiej akcji po gwałcie jeszcze przez paru zboków co inaczej własna mama by im tylko dała,może mieć zjebane życie jakiś uraz psychiczny czuć sie jak szmata nie z własnej winy bo ktoś wjebał jej jakieś gówno typu pare ryhopnoli ,taniej dziwce to wszystko jedno kto ją wali,gdzie i kiedy i czyją spermę dziś łyka/łykała ,umyje sie jutro i jest dobrze,to chyba różnica nie.Ja od jakiegoś czasu staram sie nie trafiać na te pierwsze ,a te drugie zdarzają się bardzo żadkoale ideału też bym nie chciał

Ale reasumując szkoda wielka że ryhopnol wycofali bo on mnie usypiał jak byłem na detoksie po opiatach.
ale na pocieszenie są klony , a właśnie zjadłe 2.5 dorzuce sobie teraz z połowkę jeszce i piwko jaies,ale to nie dla przyjemności,detox
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: aoxomoxoa »
kumpel mial pare, mowil ze to jedyne benzo ktore go dobrze uspokaja :P ale on jest cholernie niewrazliwy na depresanty wszelakie, wiec mysle ze swietne na bezsennosc to musi byc... gdzies pisali ze te piguly sa nadal ale zabarwiaja napoj na niebiesko po rozpuszczeniu (niby wprowadzili to ze wzgl. na debili uzywajacych ich w wiadomym celu)... wie ktos cos o tym?
The Sailor leaned forward and put a finger on the boy's inner
arm at the elbow. He spoke in his dead, junky whisper. "With veins like
that, Kid, I'd have myself a time."

('Naked Lunch', by William S. Burroughs)
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
wydaje mi się ze w Polsce dalej jest dostępny flunitrazepam tylko po prostu zmienili nazwę leku bo media strasznie złą sławę nadały nazwie "rohypnol" ale w sumie nie chce mi się sprawdzać. Przecież masz strony z informacjami o lekach np mp.pl. W dziale apteka masz podane jak się tam zalogować i sobie sprawdź czy jest dostępna ta substancja. Może teraz stosują to tylko w oddziałach zamkniętych a w aptekach już nie sprzedają.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nie ma wlasnie zadnego leku w Polsce zawierajacego flunitrazepam. Dobrze sie orientuje w lekach (niestety az za dobrze, bo wolalbym o tym zapomniec, ale to niestety raczej niemozliwe :-( ). Moze w leczeniu zamknietym jeszcze gdzies jest dostepny flunitrazepam (np. w hospicjach czy psychiatrykach). Przykladowo Metanabol Jelfa tez przestala produkowac w 2007 roku, ale w leczeniu zamknietym dalej jest dostepny, ale recki na niego raczej nie da rady dostac.
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
rohypnol zostal wycofany na dobre z polski
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: alfa7 »
U nas wycofany z aptek
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.