- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
1/2 blottera 1p LSD i jak sie faza znudzi ładowanie klefedronu.
Miks zajebisty do seksów bo konar płonie jak i fapowania. Niesamowita czułość narządu połączona ze zwierzecym libido = sex maszyna.
Dobre do klubów, polowa blota i klef fajnie dysocjuja od przekonań przez co można podbijać do najlepszych świn w klubie.
Nast razem spróbuje 1/4 blottera. Chozi tylko o zablokowanie receptora.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Z racji Wielkanocy myślałem żeby zarzucić wszystkiego po trochu ale to raczej nie ma sensu.
Miksując z benzofuranem zwiększysz pewnie tylko euforyczność, niestety kosztem większych sajdów i prawdopodobnie ryzyka zaliczenia zjazdu dzień po. Przynajmniej u mnie po samym 5-EAPB wystąpił jadłowstręt, ogólne osłabienie i uczucie chemicznego strucia day after.
Jak już, to prędzej miksowałbym z alladynem. Ale to moje z grubsza teoretyczne gdybanie, może ktoś już testował takie konfiguracje to niech doradzi.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Na moje to jednak jakiś psycho + dyso by było lepsze.
1p-LSD u mnie zmsły mocno podkręcał, odczucia poti na głowie, tem itp
Jak już, to bym miksował z dysocjantem ktory by zniosl dolegliwosci przeziebienia, lub maly podklad opio.
ps- jak bylem przeziebiony to te nowe bk mnie nie robily w ogole.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
ALD-52+ 1P-LSD + 4-HO-DPT + ew. 4F-MPH
ew. 4F-MPH w małej ilości na podbicie dopa i sero, przed lizergamidami, gdy będzie peak to sniff 100mg 4-HO-DPT to dobry pomysł ?
Bardzo zmieni się kontrast tripu po przyjęciu ostatniego ?
Nie gustuje nawet w małej dawce dysocjacji stąd pytanko.
pzdr.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.