Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 5301 / 949 / 0
SEXTAZY

1/2 blottera 1p LSD i jak sie faza znudzi ładowanie klefedronu.

Miks zajebisty do seksów bo konar płonie jak i fapowania. Niesamowita czułość narządu połączona ze zwierzecym libido = sex maszyna.
Dobre do klubów, polowa blota i klef fajnie dysocjuja od przekonań przez co można podbijać do najlepszych świn w klubie.

Nast razem spróbuje 1/4 blottera. Chozi tylko o zablokowanie receptora.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 921 / 276 / 0
500mcg 1P-LSD na raz siepane. Całkowita miazga wizualna. Zostałem zalany na jakis czas konkretnie rozjebany. Siedze dalej po peeku znalezli sie tu jeszcze kupa smiechu i MDMA Pink Anonymous. Ide sie ogarnąc deczko w łazience co bądz se pływa i poprawimy sniffem 10mg 2C-B-FLY z parapetu sąsiada. Szur. Wszystko tylko po to zeby obserwowac zmiany...
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 34 / / 0
Warto zmiksować 4 ho DPT z 5eapb lub 2cb fly na pierwszy raz, czy lepiej solo? Czytałem że ów substancja sama w sobie nie jest powalająca. Myślałem o 100mg DPT z 200mg 5eapb lub 10mg 2cb. Który mix będzie lepszy? Ewentualnie mam jeszcze allady.
Z racji Wielkanocy myślałem żeby zarzucić wszystkiego po trochu ale to raczej nie ma sensu.
  • 683 / 112 / 0
Na Twoim miejscu badałbym "muchę" solo, po pierwsze dla zasady, że nowych substancji nie sprawdzamy w miksach. Po drugie, nie jest powalająca jako psychodelik, ściślej od strony mentalnej (zasadniczo zachowujesz trzeźwe myślenie na tripie), ale euforię daje ponoć solidną (piszę "ponoć", bo sam jeszcze nie żarłem i nie potwierdzę z autopsji, na razie "muchy" grzecznie śpią w mojej apteczce, w kolejce do testowania - bazuję tylko na opiniach m.in. z tego forum). Prawdopodobnie nie bez powodu mówi się że to candyflipping w pigułce.

Miksując z benzofuranem zwiększysz pewnie tylko euforyczność, niestety kosztem większych sajdów i prawdopodobnie ryzyka zaliczenia zjazdu dzień po. Przynajmniej u mnie po samym 5-EAPB wystąpił jadłowstręt, ogólne osłabienie i uczucie chemicznego strucia day after.

Jak już, to prędzej miksowałbym z alladynem. Ale to moje z grubsza teoretyczne gdybanie, może ktoś już testował takie konfiguracje to niech doradzi.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 1 / / 0
Cześć, mam 3x 10mg 2-cb flya i 4x 20mg 4-ho-mipta, nie dogrzebałam się wystarczająco daleko więc zapytam co fajnego da się z tego zrobić? Psychodeliki nie są mi obce, 1p na przykład już na mnie nie działa (w zeszłym roku zjedzone 12x po 150 mcg, nie zadziałało, później jednak udawało mi się osiągnąć chociaż tyci wizuale ale odkąd próbowałam się zabić po 5 kartonach.. Cóż, czekałam rok ale tolerancja nie zjechała %-D ), od tamtej pory nie sprawdzałam żadnych innych psajko :*)
  • 34 / / 0
no ja osatnio zarzucilem 15mg samego flya i wizualnie spoko, mentalnie trzezwo a nawet wiecej czlowiek rozkminia, zalujetylko ze nie wrzucalem przez dzien bo efkety z pewnoscia bylybby lepsze, choviaz pewnie ciagla obecnosc benzo w organizmie tez robi swoje. jesli lubisz moc to zarzuc ze 2 mg muchy na w miare pusty zoladek i jak zacznie wchodzic zarzuc mipta. dawno go nie zarzucalem ale on chyba pozwoli ci troche zdziczec i odjechac, co do ilosci to kwestia indywidualna ale tak z 40mg to bym wrzucil
  • 921 / 276 / 0
Siemaneczko. Chce zmiksowac 50mg 4-HO-MIPTa + 300ug 1P-LSD. Pierdolnąc chce to równoczesnie na raz. Pigóły na połyk i Kartony pod język tylko mam problem, bo jestem przeziębiony i tu mam rozkmine troszke jakby to było, jakby sie tyle zarzuciło. Hehe :) Tzn. sie wiem co robie i czego sie spodziewac po tym miksie, bo testowałem juz te substancje w kolosalnych dawkach, a moje przeziębienie objawia sie niewielkim wygrzaniem ciała, głos zmieniony, gardło nie boli, ale jest dosyc podraznione, kaszel lajtowy. Wiadra przyjmuje, papierosy pale, ale wszystkiego mniej niz zwykle, nos mam w miare odetkany. Zapachy i to co palone czuje w mniejszej połowie, a to co jem, to w miare czuje tego smak. Nie czuje sie zmęczony, czy słaby i antybiotyków zadnych nie biore oczywiscie. Od wczoraj mam wolne az do czwartku. Zaplanowy Trip miałem na wczoraj i nie moge więcej czekac, bo mam mega smak odleciec-potripowac, ale ze względu na to przeziebienie, ktore nie chce ustąpic wstrzymuje sie. Jestem po pięcio-tygodniowej przerwie i z tych pięciu tyg. posiadam niesamowity Set & Setting. Sam zastanawiam sie grubo nad tym, czy to przeziębienie nie pojebie mi w Doswiadczeniu. Z Substancjami huj tam, ale tak długiej przerwy i Set & Setting-U, to ja nie chce zmarnowac. Zapachy tak o czute, palone tak o czute, jedzone tak o czute, a tu "Zmysłowe Psychodeliki" chce aplikowac. Wiecie o co mi chodzi. Prosze o koment jak ktos Tripował przeziębiony, lub chory, albo jak ktos ma cos do powiedzenia na ten temat. bo nie moge juz dłuzej czekac. Mam mega cisnienie zeby se cos zajebac i jak sie nie zdecyduje sam do wieczora, albo z Waszą pomocą, to zajebie chociaz MDMA :) I mysle, ze to MDMA mnie tak wygrzeje, ze przeziebienie ustąpi, a Odlot-Miks-Trip przełozymy na przyszły, lub jeszcze dalszy weekend kiedy bede w pełni zdrowy, a czy bede tego nie wiem. Oby, a Tripować np. dwa dni po pizdzie na MDMA, jak dla mnie bez sensu, bo napewno Substancje nie pokażą pełni efektów, poniewaz według mnie wystepuje tolerancja krzyzowa z psychodelikami, zreszta MDMA zaliczane jest do psychodelików. Takie jest moje zdanie. Prosze o komentarze w sprawie wpływu przeziębienia na spierdolenie doswiadczenia. Ktos cos ???
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 5301 / 949 / 0
Zmysły podkręcone, jakieś łamania w nogach, nasilone bóle głowy mogą wystąpić. Gorączkę masz?? wydaje mi się, ze tylko trip może się nie udać jak Cie zacznie łapać po gnatach. Dobrze że duże dawki, to zamaskują.
Na moje to jednak jakiś psycho + dyso by było lepsze.
1p-LSD u mnie zmsły mocno podkręcał, odczucia poti na głowie, tem itp

Jak już, to bym miksował z dysocjantem ktory by zniosl dolegliwosci przeziebienia, lub maly podklad opio.

ps- jak bylem przeziebiony to te nowe bk mnie nie robily w ogole.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 921 / 276 / 0
Głowa mnie nawet nie pobolewa i nie mam gorączki Ziom, a w Dyso czy Opio niestety nie gustuje, ale w spiżarni są jeszcze FenyloEtyloAminy-2C-B/2C-B-FLY. Rozmyslałem juz o przejebanym miksie, czyli Lizergamid + Tryptamina + FenyloEtyloAmina :) ale mniejsza z tym. Tego Tripa i tak juz przełożyłem na przyszły/dalszy weekend, bo o 18.30 zajebałem MDMA. Zapiłem heratą Liptona Owoce Leśne i teraz jest fajnie :) Dzięks za Cyne :) A ja mam jeszcze tydzien, lub dwa, zeby se podkręcic Set & Setting. Pozdrawiam :)
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 381 / 10 / 0
Czytając powyższe chciałabym pewności odnośnie mixu :

ALD-52+ 1P-LSD + 4-HO-DPT + ew. 4F-MPH

ew. 4F-MPH w małej ilości na podbicie dopa i sero, przed lizergamidami, gdy będzie peak to sniff 100mg 4-HO-DPT to dobry pomysł ?

Bardzo zmieni się kontrast tripu po przyjęciu ostatniego ?
Nie gustuje nawet w małej dawce dysocjacji stąd pytanko.

pzdr.
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.