sertralina w dawkach 50 mg - 100 mg dobrze działa aktywizująco.Chilloutu nie osiągniesz raczej, ale powinno Ciebie pobudzić.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Byłem z nią u psychiatry, narobiła scen, przepisał jej neuroleptyk ale jakiś taki słaby bo w ogóle nie ma różnicy. Myślę, zasugerować anydepa, tylko nie wiem jakiego. Co by się sprawdziło w napadach depresji. @Psychopath coś podobno bierze na ataki agresji związane z objawami depresyjnymi, możesz powiedzieć, co?
Trzeba będzie brać wyższą dawkę stale.
@ZX
Na agresję IMO lepiej sprawdzają się neuroleptyki, np. Tiapryd o budowie benzamidu jest niezły, taki trochę nietypowy i nie wpływa na funkcje lokomotoryczne w dużym stopniu.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Kłamałem z tym u góry :)
Paroksetyne brałem w ilości 20 mg najbardziej dokuczający objaw uboczny to , spadek libido, który zanikł podczas terapi w ramach htz testosteronem który trwa do dzisiaj ponieważ mam już swoje lata , to terapię testosteronem planuję dożywotnio.
Obecnie leci fluvoksamina plus malutkie dawki kwetiapiny, diazepam okazjonalnie do innych używek.
co do efektu terapeutycznego, na razie baaardzo subtelne działanie, być może nawet placebo
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.