sertralina w dawkach 50 mg - 100 mg dobrze działa aktywizująco.Chilloutu nie osiągniesz raczej, ale powinno Ciebie pobudzić.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Byłem z nią u psychiatry, narobiła scen, przepisał jej neuroleptyk ale jakiś taki słaby bo w ogóle nie ma różnicy. Myślę, zasugerować anydepa, tylko nie wiem jakiego. Co by się sprawdziło w napadach depresji. @Psychopath coś podobno bierze na ataki agresji związane z objawami depresyjnymi, możesz powiedzieć, co?
Trzeba będzie brać wyższą dawkę stale.
@ZX
Na agresję IMO lepiej sprawdzają się neuroleptyki, np. Tiapryd o budowie benzamidu jest niezły, taki trochę nietypowy i nie wpływa na funkcje lokomotoryczne w dużym stopniu.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Kłamałem z tym u góry :)
Paroksetyne brałem w ilości 20 mg najbardziej dokuczający objaw uboczny to , spadek libido, który zanikł podczas terapi w ramach htz testosteronem który trwa do dzisiaj ponieważ mam już swoje lata , to terapię testosteronem planuję dożywotnio.
Obecnie leci fluvoksamina plus malutkie dawki kwetiapiny, diazepam okazjonalnie do innych używek.
co do efektu terapeutycznego, na razie baaardzo subtelne działanie, być może nawet placebo
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.