Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Można to dostać od dilera? Jeśli tak to średnio ile za 100uq?
Napiszę więcej. Mnie to po prostu irytuje jak ktoś wypisuje takie brednie, że jakaś substancja jest tak podobna do LSD, że aż nie do rozróżnienia. Ja to już kilka razy przerabiałem. Najpierw oczekiwania miałem do powoju, że da mi coś zbliżonego do LSD, potem zapatrzony w opisy myślałem, że fazę identyczną do oryginału da mi, alladyn i ostatecznie właśnie 1p i za każdym razem byłem zawiedziony, że jednak różnicę widać.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.