Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 290 / 34 / 0
@mietowy3 Z ciekawości, jak z odstawką po tak spędzonych 2 tygodniach?
Czeka mnie też niedługo 2,5 tygodniowy wyjazd na którym muszę się jakoś wspomóc. Własnie zakupiłem bromka i będę testował.
  • 2302 / 396 / 0
Wczoraj dopiero wróciłem. Zarzucilem olejki THC/CBD i zobaczymy.

Jestem dumny, że trzymałem się z dala od alko w tym czasie.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
@mietowy3 no to jest do czasu, jak przy pewnej okazji wejdziesz do sklepu, kupisz alko i płyniesz.

@Saguaro99 bromazepam się nada ale ja bardziej w diazepam bym celował na twoim miejscu.
  • 2302 / 396 / 0
Buccini, spokojnie, jestem doświadczonym zawodnikiem.

Bromek - jak dla mnie jako daily to jest to benzo nr 1 na rynku. Nie wiem czemu jest tak mało popularne.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / 7 / 0
Bo lekarze często nie znają się na tych trochę mniej popularnych lekach. I to przykra prawda, jak byłem u rodzinnej po bromki bo nie chciałem jeść dzień w dzień alpry (która zna każdy lekarz) ani lorków to poprosiłem o coś bardziej "lajtowego", po najpierw standardowa propozycja trazodonu (trittico) i opipramolu (pramolanu) pani doktor wpisała w komputer bromazepam poczytała, poczytała i wypisała receptę, ale minę miała jakby wypisywała co najmniej fentanyl w ilościach hurtowych. Także stąd ta niska popularność bromków, a szkoda, bo często śmiało mogłyby zastąpić alprę czy lorki właśmie.
Uwaga! Użytkownik Quo_Vadis_Domine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 187 / 0
20 września 2024mietowy3 pisze:
Miałem delegacje 2 tyg z firmy i zrobiłem mały ciąg na bromku i alprze. Dziennie leciało ok. 12 mg bromka i czasem 0.5 - 1 mg alpry wieczorem. Dzięki takiemu miksowi udało mi się nie pić alkoholu i byłem w stanie komunikować się z pijanymi ludzmi a w ciągu dnia być w dobrej formie. Alpra działa pobudzająco , trochę nawet jak koks.
Raczej na osoby w dużym stresie/lękowe może działać "jak koks". Zdrowego człowieka prędzej uśpi.

Swoją drogą bromek moim zdaniem najbardziej przypałogenne benzo, najłatwiej wylecieć z roboty/projektu/stracić klienta za naubliżanie komuś, mówię z doświadczenia. Pamiętasz te dwa tygodnie? Ja kiedyś jak leciałem przez tydzień na 6-12 mg bromka to miałem w chuj spotkań w następnym tygodniu poumawianych, z czego o prawie żadnym nie pamiętałem. %-D
  • 2302 / 396 / 0
Na pewno benzo inaczej działa jak siedzisz w domu i patrzysz w okno, a inaczej jak jesteś w pracy.

Pamiętam te 2 tyg, nikomu nie naubliżałem xD
  • 49 / 29 / 0
Dostałem ten cudowny lek podczas kuracji u pani psychiatry, najpierw przez półtorej roku brałem buproprion i teraz dostałem jeszcze escitaprolam na lęki i nerwicę, przy czym będę schodzić z buproprionu. Poprosiłem o jakąś bezodiazepinę z uwagi na zmianę pracy trochę wyżej w hierarchii firmy bałem się, że wyjadę na dziwaka po nadużywaniu amfetaminy przez bite 5 lat w ciągu i obecnie jestem w fazie wygaszenia nałogu dzięki lekom. Bromazepam pomógł mi przezwyciężyć lęki społeczne i miło zaadaptowałem się w nowym środowisku, biorę po pół tabletki 1.5mg i mam jedno opakowanie. Myślę, że wystarczy i sobie niedługo zejdę metodą zmniejszania dawek, a esci już będzie dobrze działać w pełni. Nie mam jakieś mega pierdolnięcia żeby człowiek był półprzytomny i blady, można normalnie funkcjonować wśród ludzi w i na małych dawkach leczyć swoje lęki. Przy alprazolamie nie dość, że po jednej strzał i blackout oraz odpierdalanie szajsu gratis.
  • 13 / 3 / 0
Bierzesz 1,5 mg i jeszcze chcesz to zmniejszać ???
  • 339 / 86 / 0
22 września 2024mietowy3 pisze:
Buccini, spokojnie, jestem doświadczonym zawodnikiem.

Bromek - jak dla mnie jako daily to jest to benzo nr 1 na rynku. Nie wiem czemu jest tak mało popularne.
Ostatnio byłem u szamana właśnie po bromka, to powiedział że to benzo jest popularne u ludzi z lat 80-90, potem go wyparła alpra, ale fakt jako daily benzo jest idealne, działa sobie w tle czilluje człowieka, nawet w małych dawkach, jedyny minus że jakoś tak dziwnie czas po niej zapierdziela
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.