Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 62 / 17 / 0
Właściwie większość, o ile nie wszystkie psychodeliki.
  • 1121 / 153 / 0
Czemu akurat psychodeliki? One akurat są najciekawsze :diabolic:
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 40 / 1 / 0
Zdecydowanie nic co się wstrzykuje. Zapaliłbym sobie browna chociaż myślę że to balansowanie na cienkiej linie.
Uwaga! Użytkownik izakcukierman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 630 / 0
^ Bardzo cienkiej, stawiam, że wstrzyknąłbyś. Jakbyś już miał folijkę z brownem w łapie, to z czystej ciekawości poszedłbyś po insulinówkę i puknął. Bo i pukanie nie boli, zwłaszcza igiełką 0.3.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 108 / 6 / 0
dezomorfina- zdecydowanie, nigdy.
Uwaga! Użytkownik Nupidron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
Napewno tak zwanego rosyjskiego krokodyla i popularnego cracku
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 62 / 7 / 0
Nie próbowałem jeszcze żadnych stymulantów, więc chyba będzie trzeba.
A nie mam zamiaru próbować inhalantów i jakichś rzeczy, które po prostu są bardzo groźne/szkodliwe. Trudno by było wymienić wszystkie te rzeczy.
Uwaga! Użytkownik GłupotaWeŁbie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 3 / 0
Na pewno nie zjem nigdy bieluna i wilczej jagody :nuts:
  • 1533 / 196 / 0
Żadnych opio
  • 155 / 4 / 0
Opio,benzo,bielun,inhalanty i zadnego kanna z rodziny pinac/chminac choc rozne slabe kanna typu eg018 jak najbardziej
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.