Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 62 / 17 / 0
Właściwie większość, o ile nie wszystkie psychodeliki.
  • 1121 / 153 / 0
Czemu akurat psychodeliki? One akurat są najciekawsze :diabolic:
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 40 / 1 / 0
Zdecydowanie nic co się wstrzykuje. Zapaliłbym sobie browna chociaż myślę że to balansowanie na cienkiej linie.
Uwaga! Użytkownik izakcukierman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 630 / 0
^ Bardzo cienkiej, stawiam, że wstrzyknąłbyś. Jakbyś już miał folijkę z brownem w łapie, to z czystej ciekawości poszedłbyś po insulinówkę i puknął. Bo i pukanie nie boli, zwłaszcza igiełką 0.3.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 108 / 6 / 0
dezomorfina- zdecydowanie, nigdy.
Uwaga! Użytkownik Nupidron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
Napewno tak zwanego rosyjskiego krokodyla i popularnego cracku
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 62 / 7 / 0
Nie próbowałem jeszcze żadnych stymulantów, więc chyba będzie trzeba.
A nie mam zamiaru próbować inhalantów i jakichś rzeczy, które po prostu są bardzo groźne/szkodliwe. Trudno by było wymienić wszystkie te rzeczy.
Uwaga! Użytkownik GłupotaWeŁbie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 3 / 0
Na pewno nie zjem nigdy bieluna i wilczej jagody :nuts:
  • 1534 / 196 / 0
Żadnych opio
  • 155 / 4 / 0
Opio,benzo,bielun,inhalanty i zadnego kanna z rodziny pinac/chminac choc rozne slabe kanna typu eg018 jak najbardziej
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.