Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 62 / 17 / 0
Właściwie większość, o ile nie wszystkie psychodeliki.
  • 1121 / 153 / 0
Czemu akurat psychodeliki? One akurat są najciekawsze :diabolic:
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 40 / 1 / 0
Zdecydowanie nic co się wstrzykuje. Zapaliłbym sobie browna chociaż myślę że to balansowanie na cienkiej linie.
Uwaga! Użytkownik izakcukierman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 630 / 0
^ Bardzo cienkiej, stawiam, że wstrzyknąłbyś. Jakbyś już miał folijkę z brownem w łapie, to z czystej ciekawości poszedłbyś po insulinówkę i puknął. Bo i pukanie nie boli, zwłaszcza igiełką 0.3.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 108 / 6 / 0
dezomorfina- zdecydowanie, nigdy.
Uwaga! Użytkownik Nupidron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
Napewno tak zwanego rosyjskiego krokodyla i popularnego cracku
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 62 / 7 / 0
Nie próbowałem jeszcze żadnych stymulantów, więc chyba będzie trzeba.
A nie mam zamiaru próbować inhalantów i jakichś rzeczy, które po prostu są bardzo groźne/szkodliwe. Trudno by było wymienić wszystkie te rzeczy.
Uwaga! Użytkownik GłupotaWeŁbie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 3 / 0
Na pewno nie zjem nigdy bieluna i wilczej jagody :nuts:
  • 1534 / 196 / 0
Żadnych opio
  • 155 / 4 / 0
Opio,benzo,bielun,inhalanty i zadnego kanna z rodziny pinac/chminac choc rozne slabe kanna typu eg018 jak najbardziej
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.