Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Po 2. codziennie biorę saszetkę 10 mg forlaxu, można kupić 20 saszetek za 15zł, nie powoduje biegunki - i to najlepsze co mogę polecić. Odkąd zaczęłam to kilka dni wypróżniałam się po 5 razy dziennie, max oczyszczenie i nie mam problemu z zaparciami. Regularnie, bezboleśnie.
Nie wiem, ale ja przy ciągach, a nawet braniu wyłącznie sportowym, nie miałam takich problemów. Na począku swojej ćpuńskiej kariery miałam zaparcia tylko po kodzie. Po tym, jak przeszłam na majkę, nie zdarzyły się ani razu.
Na krwawienie bym uważała, na każde, które pochodzi z odbytu. To może być nawet szczelina odbytu, która czasem współtowarzyszy zaparciom, zaparcia mogą powołac ją na świat. A wtedy łatwo o zakażenie.
Każde krwawienie wymaga konsultacji z lekarzem i akurat żywa, jasna krew jest mniej niepokojąca niż czarne ,smoliste stolce które mogą oznaczać krwawienie z przewodu pokarmowego( jelita lub żołądka)
15 października 2018DexPL pisze: Laktuloza jest super, tylko ta cena. Na dłuższą metę każdy kogo znałem z niej w konsekwencji rezygnował bo wychodziła im za drogo:D
Espumisan to na wzdęcia, a nie na kamienienie.
Jest też inne pewne rozwiązanie - dołączyć do opioidów nalokson podawany p.o. w dawce 5-10mg dziennie na start. (czasami więcej aż do 80mg w zależności od ilości spożywanych opioidów)
22 października 2018DexPL pisze: Bierzesz targin w formie i.v.?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.