możesz szczęścia nie zaznać, temu nikt nie zaprzeczy..
Krolik1993 pisze:Tolerancję ciężko zbić, nawet po długiej przerwie szybko wzrasta z powrotem. Ja już doszłam do dawki 1,5 mg, a tak niedawno siedziałam na 0,5 mg, trochę nie dobrze. :(
Krolik, przystopuj. Dosc mocno, bo no offence, ale poszedłbym do tego Twojego lekarza zeby Ci dupe uratowac od uzaleznienia.
Serio - dzis 3 raz kupiłem fajki, wypaliłem z 5 i nie cisnie mnie reka, zeby sobie wyjsc zapalic jeszcze jednego - kupiłem w teorii bo nieco sie nasepiłem ostatnio i chciałem znajomych poczestowac na imprezie zeby od tak było, ze jak sie "zapożyczam" to "oddaje".
I dzieki temu nie uzaleznilem sie od ani jednej mocniejszej uzywki. Pale kiedy jest impreza i mam ochote (teraz np. nie), pije tez kiedy mi sie zachce (do harrego pottera dzis tylko 2 piwka i nieco drinków), mam nadzieje ze z alpra nie przesadze, bo sie konczyc zaczyna :/
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Tilan, ja bym na Twoim miejscu wzięła 2 mg. ;)
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.