Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 401 / 21 / 0
Ciekawa sprawa z tymi obecnymi sortami 4F-MPH bo i z tego co znalazlem to zagraniczni vendorzy którzy posiadają w swojej ofercie ten fenidat też są negatywnie ocenianie przez badaczy.
Ktos tu zamawial z Hiszpanii więc nie chce byc złym prorokiem bo i o sorcie z hiszpanii czytalem ze chuj i podsypany ketonem
  • 398 / 24 / 0
Tak jak pisałem, nie ma teraz nigdzie dobrze zrobionego 4f.
Zostaje apteczny MPH.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 4 / 0
To ja zamawiałem z Hiszpanii. Nie działa tak, jak powinien. Pobudza, lekko podnosi humor, ale mozolna praca nie staje się specjalnie ciekawsza, a działanie fajek się nie zmienia (na 4f-MPH papierosy na mnie znacznie mocniej działały), nie ma uczucia bezbeka/zombie, dobry 4f-MPH zmieniał moje myślenie - było zawężone do jednego tematu, brak było odklejonych myśli, tu jest ono takie same jak na baseline. Fantomowy zapełniony pęcherz i zakrywanie działania alkoholu są obecne. Z drugiej strony działanie jest o niebo lepsze, niż nowy proch od kosmicznych, ale hiszpański kosztował mnie 15€/g, także nie polecam w takiej cenie. Dostałem sampla 4f-php, może zwyczajnie jest niskiej jakości, ale na mnie działa zupełnie inaczej, niż nawet to dziwne 4f-MPH. MDPHP też niedawno testowałem i również działanie jest inne, więc nawet nie mam pojęcia, co w tym siedzi. Do SINu niestety nie wyślę, bo nie mam na to środków. Również z braku środków, będę kontynuował używanie tego mimo braku informacji o prawdziwym składzie - brak trybu zombie dla mnie jest plusem nad normalnym 4f-MPH.

Edit: korekta błędów stylistycznych I logicznych, rozszerzenie opisu myślenia po 4f-MPH.
Ostatnio zmieniony 23 września 2017 przez gguftobluff12345, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik gguftobluff12345 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 118 / 0
gguftobluff12345 pisze:
Fantomowy zapełniony pęcherz i zakrywanie działania alkoholu są obecne.
Możesz coś więcej o tym pęcherzu napisać? Skąd wiesz, że MPH jest przyczyną?
gguftobluff12345 pisze:
Edit: korekta błędów stylistycznych I logicznych, rozszerzenie opisu myślenia po 4f-MPH.
O kurwa, sczezłem. :emo: Od dawna zamieszczasz changelogi w postach? Rodzice nie śmieją z twojego pulpitu na linuksie?
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 4 / 0
Gdy 4f-MPH działa, to mimo opróżnienia pęcherza pozostaje ciśnienie, jakby jeszcze się nie skończyło lub jakby był jeszcze mocz wewnątrz cewki moczowej i nie idzie się tego pozbyć. Za parę minut mogę znowu iść do toalety z uczuciem potrzeby oddania moczu, ciśnienie jest, moczu ni chuj. Gdy nie biorę 4f-MPH, to nie mam tego, więc nie widzę innych możliwych winowajców. Nie pamiętam, żeby na kosmicznym sorcie mi się to przytrafiało.

Dużo czasu spędzam na reddicie, tam tak robią i pomyślałem, że tu też powinienem. Ale proszę napisz, jak wydedukowałeś z tego, że rodzice śmieją się z mojego pulpitu na Linuxie? :D
Uwaga! Użytkownik gguftobluff12345 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 607 / 25 / 0
Raz próbowałem za czasów prawilnego sortu 4-Fluoro-MPH i ciśnienie prawie jak u konia. Brak uczucia niedosikania i zalegania przy końcu paru kropelek. Nie jest to lek na tą dolegliwość.

Powitaj początki prostaty kolego i skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą. %-D

Może być to też zwykłe zapalenie pęcherza mniejsze, większe, nawiercające powodujące takie same objawy...
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 378 / 10 / 0
co jak co, ale 4F-MPH obciąża mocno (b.mocno) nerki.także tutaj nie ma co kreować teorii prostaty.poważnie.
potencjalne zagrożenie kamicą nerkową.
osoby z większym stażem (rok w górę) codziennego stosowania uświadczyły pewne zmiany w pracy nerek ?
i jak to jest z tym "wypraniem emocji" - osoba staje się chłodna, wzrasta pewność siebie i agresja. ?
  • 607 / 25 / 0
Jeżeli przy dłuższym stosowaniu np. rok co nie mieści mi się w głowie tak sobie funkcjonować na fenidadzie bo to po prostu zniszczenie organizmu, Wy chcecie pracować, magisterki pisać. Ja wolę popróbować i nie wpierdalać się zbyt mocno bo skutki mogą być opłakane, współczuje sytuacji kolegi. Ulkę też dwa razy zeżarłem po giecie jeden raz w ciągu i wolę cieszyć się życiem gdzie gdy zabraknie jakiegoś substratu do stworzenia Twojego ukochanego środka nie będzie chodzenia po ścianach albo pisania po kilkanaście postów w różnych działach szukając "złotego" środka, bo jak już pewnie zauważyliście, że tak jak z prawdziwym U-47700, prawilne 4-Fluoro-MPH skończyło swój żywot.

Powodzenia tym co będą szukali zastępstwa albo odstawiali, niech skutki przyjmowania będą jak najmniejsze.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 4 / / 0
Szanowni forumowicze czy orientujecie się może czy sort z okolic lutego zakupiony u vendora który sprzedawał p. sort zawierał dobrej jakości odczynnik ? Pytam ponieważ odczynnik z grudnia ub. r. był bardziej czystszy. A z tego co obserwuje to wraz z początkiem A.D 2017 tak jakby coś siadło w sytntezach.
Uwaga! Użytkownik jontek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 118 / 0
24 września 2017subtelnydotykpiekna pisze:
co jak co, ale 4F-MPH obciąża mocno (b.mocno) nerki.także tutaj nie ma co kreować teorii prostaty.poważnie.
potencjalne zagrożenie kamicą nerkową.
osoby z większym stażem (rok w górę) codziennego stosowania uświadczyły pewne zmiany w pracy nerek ?
i jak to jest z tym "wypraniem emocji" - osoba staje się chłodna, wzrasta pewność siebie i agresja. ?
Nerki u mnie chyba nie są w gorszej kondycji niż reszta organów, ale patrząc szerzej, faktycznie odczuwam postępujące wyniszczenie. Tyle, że dzieje się tak, odkąd zacząłem zaniedbywać dietę i suplementację.

Co do wyprania z emocji, chodzi o ich dosłowny brak. Wszystko rusza cię tak, jakby było powietrzem, nie reagujesz na bodźce.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?