Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 50 / 1 / 0
23 września 2017PsychodelicTrip pisze:
22 września 2017london5 pisze:
Bardzo ciekawa tryptamina. Testowałem tydzień temu 40mg donosowo. Krótko działa, dosyć odczuwalny bodyload, ale ok. Ładne wizuale, szczególnie ta wielka tarantula na ścianie w pokoju (cień). Nie wjeżdża mocno na psychikę, trip lajtowy, przyjemny. Jedynie strasznie nos zapchało, ale wcześniej trochę brałem 3mmc. Trip spontan. Może mam już sporą tolerkę.
może dlatego że 4 podstawnikowych tryptamin nie wrzuca się sniffem...
A przynajmniej nie samych :)
Ale skąd stwierdzenie "nie wrzuca się sniffem"? Wrzucałem z 5-6 razy, i fakt, zapchany nos to niby problem, ale wystarczy woda morska albo trochę tabaki i jest normalnie. Gorzej miałem przy niejednym bieda-ketonie w przypadku zapchania, więc ponawiam: skąd to stwierdzenie? No bo chyba nie przez sam fakt lekko zapchanego nosa? ;)
Uwaga! Użytkownik FractalGrinder nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 2 / 0
4-ho-mcpt tak - oralnie nie dziala w ogóle :)

No ale jesteśmy w temacie 4-ho-mipt. Poza tym ho-met'a i tym podobnych 4ek też raczej się nie sniffowalo

A czy tamto mcpt to faktycznie mcpt to zaiste nikt tego nie wie

Przeważnie 4 podstawnikowe tryptaminy dużo słabiej/wcale działają sniffem. Nie chodziło mi tylko o to że wypala
  • 270 / 24 / 0
@PsychodelicTrip jeśli są aktywne i ktoś chce krótszego czasu działania to czemu nie?
@ledzeppelin2 masz jakieś przepuszczenia? 😉
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 68 / 2 / 0
Jeśli ktoś chce słabszego i krótszego, plytszego działania to jak najbardziej można. Chodziło mi o to że zapycha+ dziala krócej, dlatego większość wrzuca jednak oral

(moderatora proszę o złączenie moich dwóch postow)
  • 68 / 2 / 0
Jeśli ktoś chce słabszego i krótszego, plytszego działania to jak najbardziej można. Chodziło mi o to że zapycha+ dziala krócej, dlatego większość wrzuca jednak oral

(moderatora proszę o złączenie moich dwóch postow)

-------------/scalono/----------

cześć jest bardzo slabo aktywna sniffem

Ale jeśli ktoś chce słabszego i plytszego doznania to 4-ho-mipt jak najbardziej się nada

Pisałem głównie w kwestii slabszego dzialania

scaliłem /neuro
  • 2897 / 617 / 10
23 września 2017neurobiolog pisze:
Skąd wziąć łyżeczkę do kokainy taką jak z Wilka z Wallstreet. Chciałbym sobie miprocynę co jakiś czas tak zażyć, a mikrołyżeczki do noopeptu są mało eleganckie i się często łamią.
Te łyżeczki nazywają się "snuff spoon", a specjalne rurki do sniffu "snorter", znajdziesz bez problemu w sklepach dla miłośników tabaki, Allegro czy innym eBayu.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 8 / / 0
Po przygodzie z 1p-lsd, po jakims czasie spróbowałem miprocyny. Wrzuciłem 25mg oral, ale nie było wcale mocno, a że miałem jeszcze jedną to dorzuciłem po jakiejś godzinie i w sumie te 50mg to nie było nic przesadnie mocnego. Wizualnie było mocno, ale na psyche to miprocyna tak nie wjeżdża. 25mg to za mało na dobrego tripa. Wczoraj próbowałem 45mg i było idealnie, ale i tak chciałbym spróbować czegoś mocniejszego. Polecam 50mg od razu
  • 17 / 7 / 0
Niedługo mam zamiar zjeść 50mg 4-HO-MiPTa, na pierwszy raz. Doświadczenia: 2 x LSD, 1 x ALD-52, MJ. Ważę 60 kg. Myślicie że może mi się coś stać? Jeśli chodzi o doświadczenia psychodeliczne to czuję się w nich całkiem pewnie, ale trochę się naczytałem (między innymi o problemach z sercem) i nie wiem czy nie zmienić dawki na 40mg. Chcę mocno, dlatego taka dawka mi siedzi w głowie.
  • 390 / 24 / 0
[mention]czpiej1997[/mention], nie mów, że 25mg to za mało na dobrego tripa. Jest to optymalna dawka i da się przy niej dobrze bawić. Jaki czas po 1P-LSD zarzucałeś? Być może jeszcze tolerkę miałeś i dlatego w pełni nie zadziałało.

@Aberracja, jak weźmiesz mniej, to istnieje większa szansa, że będziesz miał szansę wziąć więcej. Odwrotnie niekoniecznie. To nie wyścigi. Weź 40mg i ciesz się tripem, bo na pewno będzie zjawiskowy. Później za jakiś czas możesz powtórzyć i wziąć 50mg :) Nigdy nie wiesz co Cię czeka w doświadczeniu psychodelicznym. Ja na Twoim miejscu przy nawet 40mg zaopatrzyłbym się w razie czego w jakieś benzo czy neuroleptyki.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
W jednym ze sklepów zmienili gramature z 25 na 30. Podobno...
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.