ODPOWIEDZ
  • 3449 / 124 / 8
drugsenthusiast pisze:
Nie wiem chyba mam łeb zjebany, albo to ma tolerancję krzyżową z mefedronem.
Pewnie, że ma tolerancję krzyżową z mefedronem, ale nie wyklucza to oczywiście tej drugiej opcji
  • 140 / 4 / 0
Nie biorę teraz żadnych leków, a ostatnio używałem tylko koksu, mefy i MDMA. mefedron biorę dość często więc pewnie tolerka :/
  • 2428 / 90 / 0
To MDMA chyba największą tolerke krzyżową u Ciebie wywołało ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / / 0
Mnie 'z butów wyj...uje' 400-450mg metylonu + ździebko piperazyn( np. Lab-X 80mg ) + cos butylonu( np. 100mg )..., ale nikomu nie polecam...wszytko zależy od tolerki...Nie tak dawno pamiętam jak zapodałem( może pół roku temu )250mg metymonu + 100mg butylonu i 50mg Lab-X i pamiętam, że to był kosmos, nawet o krok za daleko się wydawało...A po ostatnich akcjach( i to nie jakiś grubych; na przykład przyjęte w ciągu doby ok.1,5gr beta-ketonów -metylon, 4-MEC- + ździebko piperazyn czy MDPV w kilku dawkach co parę godzin )nawet po 2-3 dniach konkretna dawka metylonu nie klepnęła wcale( 250mg, ale i.v.a to 'inny przelicznik' jak by nie było ). Mimo, że zażywam duże dawki 5-HTP( codziennie 2 x po 100mg; do tego na dzien przed testami b/k i dzień po testach średnio po 4 x 100mg )
  • 2428 / 90 / 0
zebra pisze:
Mnie 'z butów wyj...uje' 400-450mg metylonu + ździebko piperazyn( np. Lab-X 80mg ) + cos butylonu( np. 100mg )..., ale nikomu nie polecam...wszytko zależy od tolerki...Nie tak dawno pamiętam jak zapodałem( może pół roku temu )250mg metymonu + 100mg butylonu i 50mg Lab-X i pamiętam, że to był kosmos, nawet o krok za daleko się wydawało...A po ostatnich akcjach( i to nie jakiś grubych; na przykład przyjęte w ciągu doby ok.1,5gr beta-ketonów -metylon, 4-mec- + ździebko piperazyn czy MDPV w kilku dawkach co parę godzin )nawet po 2-3 dniach konkretna dawka metylonu nie klepnęła wcale( 250mg, ale i.v.a to 'inny przelicznik' jak by nie było ). Mimo, że zażywam duże dawki 5-HTP( codziennie 2 x po 100mg; do tego na dzien przed testami b/k i dzień po testach średnio po 4 x 100mg )
2-3dni to za mało przerwy i ilość jakiej użyjesz nie ma znaczenia...
100mg 5htp to mało ,spróbuj z większymi dawkami i pamiętaj żeby brać na pusty żołądek
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6182 / 437 / 12
Po pierwsze, ketony euforyczne błyskawicznie budują tolerkę - drugi raz, dopóki nie władujesz 2 razy więcej, będzie słabszy. Pierwsze uderzenie wyzwala cały zapas serotoniny jaki masz, drugi to już resztki po tym. Regeneracja tego zapasu do pełna trwa około trzy tygodnie, acz po jednym jest wyraźna (jednak niecałkowita) poprawa. No i także zauważyłem, że dziury w zapasie serotoniny powodują większe dziury i zwały, niż np. sroga jazda na bufedronie, który na nią nie oddziałuje.

A 5-HTP na 24h przed tym wszystkim to ryzykowna opcja, bo za dużo serotoniny może wywołać zespół serotoninowy, zwłaszcza w miksach z piperazynami i takimi dawkami ketonów.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 278 / 3 / 0
Dodam jeszcze, iż nie ma sensu wpierdzielać 5-htp w ten sam dzień co jemy jakaś substancje oddziaływającą na serotonine, gdyż to i tak nic już nie da. Za krótki czas na to aby 5htp przekształciło się w hormon szczęścia.
  • 161 / 2 / 0
Ten odczuwalny brak serotoniny po melanzu z metylonem powoduje ze nastepnym razem sie czlowiek zastanawia czy eogole to wziasc.Bralem ten specyfik 3razy ( ostatnio 288mg i 350)i nie zaleznie ile razy dorzucalem czy raz czy 3 zawsze mialem po tym min tydzien zmuly.Nic w zyciu nie cieszy i wszystko szare tak jak miewalem po pixach z tym ze chyba nawet gorzej pomimo ze melanze metylonowe zdecydowanie krotsze od mdmowych. Po 10 godzinnym mefieniu nie mam takiej zmuly jak po 3god
z.jazdy na metylonie.To wszysto powoduje ze juz nie kupie...
  • 69 / / 0
Próbowałęm, nie polecam. Szkoda kasy i zdrowia na nic nie wartą faze. Cos tam może kąsło, ale nie było to nic specjalnego, poza tym opadały powieki jakby chciało sie spac. Dopiero solidna krecha amfy pomogła. AA, metylon z Szanghaju. Pozdr
  • 31 / / 0
http://www.se.pl/technologie/nauka/ency ... 52953.html

wzięłam wczoraj i płaczę do dzisiaj.
ODPOWIEDZ
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.