Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / 3 / 0
15 listopada 2017ROAT pisze:
Siemanko. Mam problem i pytania z tym związane.Otóż od jakichś 4miesiecy codziennie walę fetę, codzienne jestem porobiony. W między czasie meth się przewinela. Schudłem w chuj, śpię a właściwie wyłączam się na jakieś 2-4 godziny i lecę dalej i do tego dzien w dzień po minimum 6 piw, driny etc. Jem witaminę C i piję dużo herbaty, wody itp ale jestem bardzo wysuszony. No kurwa masakra jak się patrzę na siebie.
Jakie witaminy brac, co pić, co jeść aby w miarę jak najszybszym czasie w miarę zregenerować organizm, nawodnic etc?
Nie wspominam o tym, że bardzo się wkurwiam, irytuje i słysze "jak o mnie sąsiedzi gadają" i mam chęć wyjść i się do osób przypierdalać co te cwele chcą ode mnie. %-D ale to normalne po takim czasie i takich ilościach.
Wiem, że tych porad dotyczących diety jest dużo no ale wlasnie - tego jest dużo a nie chcę kupować wszystkiego po kolei co ktos w postach napisał. W ogóle nie moge się skupić i poukładać tego. Tak więc prosiłbym aby ktoś w jednym poście konkretnie napisał co kupić i co brac aby w miarę szybko się zregenerować, nawodnic i zebym nie wyglądał jak chodzący trup z Auschwitz...

Z gory dziękuję. Z fartem.
W moim przypadku nic tak nie stawia na nogi jak elektrolity, do kupienia w każdej aptece. Polecam "ACIDOLIT" lub "ORSALIT" :)
Uwaga! Użytkownik rizzla92 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0

ROAT pisze:
No kurwa masakra jak się patrzę na siebie.
Jakie witaminy brac, co pić, co jeść aby w miarę jak najszybszym czasie w miarę zregenerować organizm, nawodnic etc?
Pewnie zależy, co chcesz osiągnąć. Jeśli zamierzasz kontynuować rajd na narkorowerku, to polecam jednak poświęcić dużo uwagi swojemu zdrowiu, a co za tym idzie, przede wszystkim temu, jak dbasz o nie na codzień.
Jak dla mnie to przede wszystkim dobra dieta. Jaka będzie dobra dla Ciebie, to ja już wiedzieć nie mogę, zależy, czy pracujesz fizycznie, czy się tyrasz na siłowniach czy co tam lubisz w życiu robić i w co wierzysz, ja chwalę sobie bardzo w codziennym życiu dietę wegetariańską, do wegańskiej jakoś nie mam serca. W okresach letnio-jesiennych staram się przechodzić na taki mój mały witarianizm, bo dużo lepiej się dzięki temu czuję. Szukaj swojego sposobu, ale generalnie to jedz dużo świeżych warzyw i owoców. Głównie świeże owoce i warzywa. Niewiele czerwonego mięsa. Dużo ryb, bardzo dużo ryb, w sumie to najlepiej bez innego mięsa, moim zdaniem. Uzupełniaj magnez, ja na swojej narkodiecie ;) łykam Asparginian Extra, podobno popularny wśród ćpunów, tak przynajmniej usłyszałem w Warszawie w poradni na Dzielnej. Tak naprawdę to w sumie wystarczyłoby Ci przestudiować i stosować piramidę żywienia, a na samym dole dodać regularny wysiłek fizyczny. Sport to podobno szczególnie, jak zamierzasz kiedyś w ogóle skończyć z ćpaniem.

Co do witaminy C, to przypominam, że ta syntetyczna jest o wiele gorzej przyswajalna od tej w jedzeniu. Wychodzi, że najlepiej na fecie wprowadzić do diety dużo naturalnych źródeł wit. C. Najlepsza acerola, poza tym czerwona papryka i więcej nie pamiętam, ale jak będziesz chciał, to sobie znajdziesz. Myślę, że nawet takie rady mogą Ci pomóc Ci po czterech miesiącach na białku.

Przypominam również, że narkotyki są bardzo niezdrowe i jeśli zdrowie jest dla Ciebie ważne, to najlepiej ich nie bierz.

A tak poza tym to życzę Ci szczęśliwego życia i bezpiecznego zażywania :)
  • 1 / / 0
nie wiem nawet na o mam odpowiedziec brałam fete 5 lat od 5 lat jestem czysta przewalone w sumie
  • 5 / / 0
Biore po 5 gram dziennie i śpie normalnie jak braknie to ketonal i nimeasil plus cofeina crystaliczna do tego z 5 kaw meth tez to juz nie działa
Uwaga! Użytkownik lukas549 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 1 / 0
30 grudnia 2017lukas549 pisze:
Biore po 5 gram dziennie i śpie normalnie jak braknie to ketonal i nimeasil plus cofeina crystaliczna do tego z 5 kaw meth tez to juz nie działa
To zazdroszcze zdrowia, dila i ilości hajsu :rolleyes:
  • 5 / / 0
kupuje się hurtowo 100gr za 1000 zeta dobrze zrobione białko przy dobrym jedzonku nie jakieś witaminy c tylko mięcho pasztetówy jak ju\ naprawde braknie spanko przez tydzień
Uwaga! Użytkownik lukas549 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Przy dobrym jedzeniu nie widze ubytkow na zdrówku kupuje hurtowo nie bawie sie 4 i 5 gr odrazu 100gr na miesiąc przechowywanie w dobrym termosie w lodzie lub zamrażarce
  • 61 / 12 / 0
Jutro dla mnie wielki dzień. Od mniej więcej pół roku mój weekend wygląda tak samo - w piątek zaczynam i cały czas dorzucam aż do soboty wieczór, w niedzielę zdycham a w poniedziałek ledwo jestem w stanie iść do pracy. Na początku brałem tylko raz w piątek a w niedzielę było już ok, ale z czasem człowiek chce więcej, bardziej, mocniej. Czuję, że to pół roku to jakby okres w życiu, który został całkowicie stracony i minął nie wiadomo nawet kiedy. Moim noworocznym postanowieniem jest ćpanie maksymalnie raz na 2 miesiące, a jeżeli się uda to nie ćpanie w ogóle. Mam nadzieję, że uda mi się wytrzymać, tym bardziej, że pojawiły się problemy z sercem - na chwilę jakby się zatrzymuje a potem bije szybciej tak jakby chciało nadgonić czas, w którym stało. Podejrzewam arytmię, mam nadzieję, że wszystko się unormuje jak odstawię.
  • 19 / 1 / 0
Ja polecam codziennie zmuszać się do jedzenia nawet po belkach . Witamin potrzebujesz wszystkich . Dieta tylko wysokobialkowa jedź codziennie kaszę ryż albo makaron do tego puszka tunczyka lub piers z kurczaka trochę kukurydzy dla smaku i powinno być ok po jakis 2 mies zależy od organizmu (Przede wszystkim codziennie nawadniaj swój organizm) ja kiedyś robiłem właśnie taki błąd że prawie nic nie piłem przy codziennym wciaganiu i strasznie mnie wessalo teraz też codziennie aplikuje w tym momencie również jestem nastukany ale koło mnie stoi duzza butelka wody która na pewno jeszcze raz napelnie dzisiejszego wieczora . Pozdro
  • 2 / 1 / 0
Ja brałam dwa lata, od prawie 2 miesięcy jestem czysta. Zdecydowałam się na to przez okropne problemy ze zdrowiem, Jak zajebałam szczura to dziwne rzeczy się ze mną działy i skutki pozostały :/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.