Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
15 listopada 2017ROAT pisze: Siemanko. Mam problem i pytania z tym związane.Otóż od jakichś 4miesiecy codziennie walę fetę, codzienne jestem porobiony. W między czasie meth się przewinela. Schudłem w chuj, śpię a właściwie wyłączam się na jakieś 2-4 godziny i lecę dalej i do tego dzien w dzień po minimum 6 piw, driny etc. Jem witaminę C i piję dużo herbaty, wody itp ale jestem bardzo wysuszony. No kurwa masakra jak się patrzę na siebie.
Jakie witaminy brac, co pić, co jeść aby w miarę jak najszybszym czasie w miarę zregenerować organizm, nawodnic etc?
Nie wspominam o tym, że bardzo się wkurwiam, irytuje i słysze "jak o mnie sąsiedzi gadają" i mam chęć wyjść i się do osób przypierdalać co te cwele chcą ode mnie.ale to normalne po takim czasie i takich ilościach.
Wiem, że tych porad dotyczących diety jest dużo no ale wlasnie - tego jest dużo a nie chcę kupować wszystkiego po kolei co ktos w postach napisał. W ogóle nie moge się skupić i poukładać tego. Tak więc prosiłbym aby ktoś w jednym poście konkretnie napisał co kupić i co brac aby w miarę szybko się zregenerować, nawodnic i zebym nie wyglądał jak chodzący trup z Auschwitz...
Z gory dziękuję. Z fartem.
ROAT pisze:No kurwa masakra jak się patrzę na siebie.
Jakie witaminy brac, co pić, co jeść aby w miarę jak najszybszym czasie w miarę zregenerować organizm, nawodnic etc?
Jak dla mnie to przede wszystkim dobra dieta. Jaka będzie dobra dla Ciebie, to ja już wiedzieć nie mogę, zależy, czy pracujesz fizycznie, czy się tyrasz na siłowniach czy co tam lubisz w życiu robić i w co wierzysz, ja chwalę sobie bardzo w codziennym życiu dietę wegetariańską, do wegańskiej jakoś nie mam serca. W okresach letnio-jesiennych staram się przechodzić na taki mój mały witarianizm, bo dużo lepiej się dzięki temu czuję. Szukaj swojego sposobu, ale generalnie to jedz dużo świeżych warzyw i owoców. Głównie świeże owoce i warzywa. Niewiele czerwonego mięsa. Dużo ryb, bardzo dużo ryb, w sumie to najlepiej bez innego mięsa, moim zdaniem. Uzupełniaj magnez, ja na swojej narkodiecie ;) łykam Asparginian Extra, podobno popularny wśród ćpunów, tak przynajmniej usłyszałem w Warszawie w poradni na Dzielnej. Tak naprawdę to w sumie wystarczyłoby Ci przestudiować i stosować piramidę żywienia, a na samym dole dodać regularny wysiłek fizyczny. Sport to podobno szczególnie, jak zamierzasz kiedyś w ogóle skończyć z ćpaniem.
Co do witaminy C, to przypominam, że ta syntetyczna jest o wiele gorzej przyswajalna od tej w jedzeniu. Wychodzi, że najlepiej na fecie wprowadzić do diety dużo naturalnych źródeł wit. C. Najlepsza acerola, poza tym czerwona papryka i więcej nie pamiętam, ale jak będziesz chciał, to sobie znajdziesz. Myślę, że nawet takie rady mogą Ci pomóc Ci po czterech miesiącach na białku.
Przypominam również, że narkotyki są bardzo niezdrowe i jeśli zdrowie jest dla Ciebie ważne, to najlepiej ich nie bierz.
A tak poza tym to życzę Ci szczęśliwego życia i bezpiecznego zażywania :)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.