Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 55 / 3 / 0
ale watek jest o amfetaminie :) dosypywac moga, ale nie dosypuja :) bo to sie nie oplaca
Uwaga! Użytkownik zielonozielony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Stannium »
NaBH4 nie wyredukuje NO2 do NH2. co najwyzej wiazanie podwojne w tym styrenie
Dobrze o tym wiem i dlatego dopisalem koniecznie i znaczek :cool: ,zielony plomien moze dac troche do myslenia(ale tego chyba nie ma na Rhodium,jest w ksiazkach S.Sekowskiego...).
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2006 przez Stannium, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Stannium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
Ahh znam ten ból... jak nie ma białego to i zółty może być ;-) .
Drag zrobiłeś mi ciśnienie!!! W mojej głowie już rodzi się plan: po pracy dom, obiad i prędziutko do koleszki :-p .
A co tam dzisiaj sobie polatam :-D .
  • 22 / 1 / 0
Ja zyby sie lepiej nastukac to nie walilem w nos ttylko jak pigole polowke sieki lub w innych przypadkach mniej wsypywalem do kawalka chusteczki i polykalem po 5 min. dopada cie taka bomba i jest zajebiscie :D:D poleckam Ziomkom
Uwaga! Użytkownik melczas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 11 / 0
Znam ten sposób. Ale po kilku tygodniach zapodawania "bombek" brzuch mnie strasznie bolał i stwierdziłem, że to chyba nie jest najlepszy pomysł.
Szybko wchodzi, ale do częstego podawania jest do dupy.
  • 273 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Feta jest do dupy! W dupie najlepiej najbezpieczniej i najszybciej wchodzi. Nie niszczy zatok zębów żołądka i na dodatek zatrzumuje dużą część zanieczyszczeń. :] PanieJoinciku zapodaj ten sposób w jaki twój koleżka czyścił tą fetke. Skoro z 1,5 g masz 1 g czystego więc można wnieść że fete nie jest aż tak bardzo zanieczyszczona. 35% fety to gówno.
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 55 / 3 / 0
zalezy z czym zostala zmieszana, zazwyczaj oczyscic mozna tylko rozpuszczajac w wodzie, albo robiac z niej freebase a pozniej znowu siarczan, albo chromatografia
Uwaga! Użytkownik zielonozielony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 11 / 0
Lucyper pisał o sposobie oczyszczania fety za pomocą acetonu:
[quote="Lucyper2"]
amfetamina

potrzebne będą aceton bezwodny (można osuszyć przy pomocy siarczanu magnezu), woda destylowana i filtry do kawy

Kładziemy proszek na filtrze do kawy i płuczemy acetonem. Większość syfów rozpuści się w acetonie, amfetamina nie. To co zostanie na filtrze osuszamy i rozpuszczamy w niewielkiej ilości wody destylowanej. To co się nie rozpuści to syfy. Pozbywamy się ich przelewając roztwór przez filtr, zanieczyszczenia zostaną na filtrze. Odparowujemy wodę z roztworu i mamy amfetaminę bez prawie wszystkich toksycznych i nietoksycznych domieszek. Towar można rozrobić z glukozą, co ułatwi dawkowanie.

Podziękowania dla enklavy5, on mnie zapoznał z tą metodą.

Małe uzupełnienie]
Ciekawe ile tego zostanie z grama.
  • 55 / 3 / 0
to jest dobre do zoltej fety, ale do zwyklej nie !

w acetonie nie rozpusci sie ani siarczan magnezu ani glukoza, ani cukier, ani kreda, praktycznie nic z czym amfetamine sie miesza
  • 57 / 11 / 0
A jabky najpierw zrobić to z acetonem, a później to co się otrzyma rozpuścić w wodzie, przelać to przez filtr, a później odparować wodę? Dałoby to w miarę czystą fetę?
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.