Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
NaBH4 nie wyredukuje NO2 do NH2. co najwyzej wiazanie podwojne w tym styrenie
Drag zrobiłeś mi ciśnienie!!! W mojej głowie już rodzi się plan: po pracy dom, obiad i prędziutko do koleszki :-p .
A co tam dzisiaj sobie polatam :-D .
Szybko wchodzi, ale do częstego podawania jest do dupy.
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
[quote="Lucyper2"]
amfetamina
potrzebne będą aceton bezwodny (można osuszyć przy pomocy siarczanu magnezu), woda destylowana i filtry do kawy
Kładziemy proszek na filtrze do kawy i płuczemy acetonem. Większość syfów rozpuści się w acetonie, amfetamina nie. To co zostanie na filtrze osuszamy i rozpuszczamy w niewielkiej ilości wody destylowanej. To co się nie rozpuści to syfy. Pozbywamy się ich przelewając roztwór przez filtr, zanieczyszczenia zostaną na filtrze. Odparowujemy wodę z roztworu i mamy amfetaminę bez prawie wszystkich toksycznych i nietoksycznych domieszek. Towar można rozrobić z glukozą, co ułatwi dawkowanie.
Podziękowania dla enklavy5, on mnie zapoznał z tą metodą.
Małe uzupełnienie]
Ciekawe ile tego zostanie z grama.
w acetonie nie rozpusci sie ani siarczan magnezu ani glukoza, ani cukier, ani kreda, praktycznie nic z czym amfetamine sie miesza
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.