Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1664 / 301 / 0
I tak muszę odstawić na jakiś czas, bo szkoda leku i tolerki. To zajebałem pożegnalne 600 i poszedłem się bawić w parku xD Polecam huśtawkę po pregabie, tylko trzymajcie się dobrze %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1941 / 194 / 0
Ale mi kobita zbiła fazę, totalne zbicie. Aż się popłakałem...
Take DXM and Be Happy
  • 2302 / 399 / 0
Tak bywa. Za długo płyniesz tym nurtem
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 1 / 0
Czasami trzeba się zapytać samego siebie czy tak chcemy spędzić resztę życia. Nie znam Twojej kobiety, ale z tego co piszesz, może sprawić Ci z czasem więcej smutku niż radości.

Trzymaj się tam, trzeba twardo mówić o rzeczach które Ci się nie podobają i czasem trzeba niestety jakkolwiek to nie zabrzmi sprowadzić partnerkę na ziemię. Jeżeli jej zależy to sobie przemyśli, a jeżeli oleje i wyjdziesz od niej trzaskając drzwiami, a ona będzie miała to w tyłku no to cuż... Możesz tylko się cieszyć że przestałeś marnować czas ;)
:rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg:
  • 1941 / 194 / 0
A, u mnie to jest na maksa pokręcone. Sam nie jestem w porządku wobec niej, bo ją notorycznie okłamuje w kwestii ćpania.

Potrafię spojrzeć głęboko w oczy i powiedzieć "jestem trzeźwy kochanie" będąc na totalnej bani. Albo mówić że jak byłem sam w domu to byłem trzeźwy. No ale nieważne, sam sobie z tym poradzę xd

Ostatnio nie dbam o Set&settings.
Niedawno na totalnej fazie po pregabalinie i ziole słuchałem monologu matki jakim to jestem kłamliwym ćpunem, masakra.
Take DXM and Be Happy
  • 2302 / 399 / 0
Ogólnie dobrze jest rozwijać persone, ego i duszę. Musisz mieć jakąś postać zew która lubisz grać, inaczej ludzie wchodzą ci na głowę. Albo musisz do tego dojrzeć
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1941 / 194 / 0
W sensie że mam kogoś grać? Niestety będąc na lekach mam ograniczone pole możliwości. Jednak wcześniej psychodeliki pokazały mi wiele i chciałbym jeszcze te nauki pobierać. Do pewnego momentu w życiu grałem tyle osób, że gubilem się kim jestem. Teraz jestem sobą i czuje się wolny.
Take DXM and Be Happy
  • 778 / 51 / 1
Każdy ponoć obiera jakąś role. Wychodząc do ludzi, gra pewną postać. Ja też nigdy tego nie umiałem, zawsze kierowały mną emocje i chemia. Po benzo jestem zupełnie inny. Jak wypiję alko, też wylewam się na zewnątrz. A jak zacząłem grać po terapii ssri kogoś rozgadanego, pewnego siebie i nie ustępliwego. Czułem się świetnie, jednak okazało się, że otoczenie odbiera mnie jako agresora.. cały czas. Przysporzyłem sobie wiele problemów, wróciłem do benzo i cała terapia w pizdu %-D
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 2302 / 399 / 0
Chodzi po prostu o pomysł na siebie w relacjach z ludźmi
  • 11 / 2 / 0
sorry ze wam przerywam fajna rozmowe ale kurwa musze sie wyzalic bo 750mg poszlo i praktycznie nic nie czuje ehhhhh

nie wiem czy jest sens dorzucac ale i tak pewnie to zrobie
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.