Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / 1 / 0
Dawka warunkuje moc danego benzo. klorazepatem ućpasz się bardziej niż alprą jeśli zjesz odpowiednią dawkę.
  • 3245 / 617 / 0
Załatwiłem sobie klorazepat (CLORANXEN 10 mg) i zjadłem kilka sztuk popijając zielonym mojito z lidla, i mam taki nastrój że słucham The Doorsów.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
11 października 2018VERBALHOLOGRAM pisze:
mam taki nastrój że słucham The Doorsów.
Czyli jest chilloutowo, ja jak słucham The Doorsów to znaczy, ze jestem nagrzany opio. :cheesy:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1907 / 181 / 0
Podbijam. To jak jest z tym paleniem i benzo? Mocno osłabia? A energetyki/kawa osłabiają działanie?
Take DXM and Be Happy
  • 904 / 182 / 0
Mi 0.5 klona plus dwie mocne kawy daja niezlego kopa, motywacje do pracy, jestem milszy. Nie wiem jak bez kawy bo ja pijam.4-6 dziennie ale raz czy dwa nie bylo czasu na kawe rano w pracy i po klonie taki bardziej przymulony ale kto o 6 rano nie jest?
A tak z innej polki, mieszkam za granica, klona lykam od 5 tygodni w wieku 43 lat (juz to opisalem, nie dzwigam ciezaru zycia, bezsennosc, nerwica z kurwica, zadne meliski i calmsy nie pomagaly jedzone hurtowo). Ot, syndrom imigranta podobno tyle ze ja niechcacy osiagnalem pewien mini sukces - dobra praca i dobra placa, z budowlanca przebranzowilem sie w inzyniera i zrobilem kuz chyna ze 8 tutejszych kursow. Ale do rzeczy.
Podnosze dalej kwalifikacje, po 40 siedze w lawce raz w tygodniu, pisze zaliczenia i mam egzaminy. Teraz ostatni rok, ta nerwica lekowa inie mogla sie przyjebac w 2019r o tej porze? No ale ma egzaminy, styczen potem maj.

Sa tu tacy co na klonach w dawkach terapeutycznych na wyciszenie demonow konczyli studia, zdawali egzaminy itp? Jak do pracy mi latwo znalezc motywke to do nauki mniej, ciezko mi sie skupic na pisaniu pracy zaliczeniowej i operowania na roznych zrodlach jednoczesnie. Wydluza sie czas, mecze sie troche ale w ogole nie czuje stresa zucia i yej szkoly. Stresuje mnie tylko kiedys schodzenie z tego.

Jak wam szla nauka, egzaminy zrac benzo?
  • 109 / 9 / 0
U mnie kawa czy energetyk minimalnie zmieniają, może nie profil ale bardziej sposób dzialania. Jest bardziej pozytywnie do ludzi a niżeli pod kołderkę i muzyczkę (samo benzo sprawia że powietrze staje się chłodne, jak bym nurkował). A kiepy ? Rekreacyjne działanie totalnie znika, ale medyczne zostaje przynajmniej u mnie
  • 1907 / 181 / 0
No to mnie nie pocieszyłeś.... :( Muszę co jakiś czas zapalić, inaczej rady nie daję.
Take DXM and Be Happy
  • 109 / 9 / 0
@Demis ja jak jem kloniki to daruję sobie fajki, a ekiepa palę jak czuję taką potrzebę, nie jak zwykle czyli non stop i daje radę(trochę zbija ale nie znacząco)
  • 8103 / 907 / 0
To jak to w końcu ? nikotyna osłabia działanie benzodiazepin a w szczególności klonazepamu ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1211 / 615 / 0
Według mnie osłabia i to wyraźnie, szczególnie alprę. Ale i klon jakoś tak słabiej działa jak się objaram fajek.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.