Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
W sumie dobre pytanie.
Dochodzą do mnie myśli, które podpowiadają, że lepiej już ten brąz palić, niż wpierdzielać te tabletki ...
Mam wątpliwości co do słuszności tych myśli ...
Przy brownie niszczysz sobie całe ciało a przy kodeinie tylko żołądek.
Najlepiej rzucić te opiatowe ciepło i grzać się wyłącznie naparem z szałwi.
Zawsze mozesz sobie powiedzieć "Przecież mogę zapalić sobie co weekend i bedzie ok,z kodą sie udało biore juz x lat i gra gitara"
Mikołaj Jaska
Kupisz że mnie, tak?!
Wiesz...
Mam to w nosie.
Jestem tu przez chwilę, a to co robię teraz uwarunkowało wiele niezależnych ode mnie czynników.
Mogę palić brown sugar codziennie po pracy i luzz. Jeśli pomoże mi to wyzwolić się od pokusy %...to chętnie.
Mikołaj Jaska
04 grudnia 2023jak89 pisze: @Up
Mogę palić brown sugar codziennie po pracy i luzz. Jeśli pomoże mi to wyzwolić się od pokusy %...to chętnie.
Ten tekst o ratowaniu się herą od procentów jakoś mi się skojarzył z wybieraniem typu pociągu, pod który wejdziesz. Bez urazy. To nie moralizowanie, bo jedziemy na tym samym wózku.
03 grudnia 2023Mefistofeles1945 pisze: Nie jak tak nie jest naprawdę tak nie jest posłuchaj mnie lepiej jest łykać te pieprzone cholerne tabletki niż palić Browna.
Przy brownie niszczysz sobie całe ciało a przy kodeinie tylko żołądek.
Tutaj każdy tak psioczy na kodeinę, że zaczęło mi się wydawać iż w zasadzie to lepiej już krople pogonić...
To co napisałeś mnie otrzeźwiło. kodeina to zabawa (też groźna i bezcelowa), lecz nieporównywalnie mniejsza w skutkach do "enter the void"...
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.