Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
sama prawda.mnie trzymało 28dni.dopiero 29ego dnia test wyszedł negatywny,a piwka wody i wit c sie nawpierdalałem i huj!!!!
trzeba było badania na odzyskanie prawka zrobić.
jebane testy zadziałały po 5godz od palenia.na ślinę!!!

clermachine kupisz na hemp.pl
jedyne co może pomóc
reszte wsadz między bajki!!!!wit c,piwo,woda,bzdury!!!!
Uwaga! Użytkownik superfresh83 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 1 / 0
no wiesz, masa osob tutaj pisala, że witamina c i w chuj wody działa. albo zrobiles cos zle, albo ludzie tutaj palą majeranek.
najlepsze co jest, to nie dawac rodzicom (bo to tu wiekszosci osob chodzi), że się pali. czytanie przy nich hyperreala, przychodzenie z czerwonymi oczami i wielka wiedza na temat lekow, ktore sa w aptece - nie pomagają. jesli się jest w deseperacji to każda deska ratunku może okazac sie przydatna. gdybym ja mial przypal z testami, to nie stronil bym od waszych rad. wielkie dzieki więc :)
Aphex Twin - Windowlicker
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
A ja Ci pisze, ze nie dzialaja. Koniec i kropka. Min 4 tygodnie bez jarania - jest szansa ze nie wykryja, ponizej 100% ze wpadniesz. THC i pochodne wiaza sie z tluszczem, a jak wiesz tluszcz niezykle slabo metabolizuje. No chyba ze dzien w dzien bieganie minum 1.5 godziny + silownia, to jest pewna szansa ze po okolo trzech tygodniach nie bedzie sladow.
„Bóg chrześcijański jest okrutny i mściwy. Jeśli popełnisz błąd i nie żałujesz, skazuje cię na wieczne piekło. Wydaje mi się to tak niewspółmierne, że nie chcę wchodzić z nim w żadne układy” [Cabré]
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Ile czasu jest wykrywane opium i benzo (diazepam) w milicyjnych testach drogówki?
לאכול חומצה!
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
48 godzin w standardowym tescie.
„Bóg chrześcijański jest okrutny i mściwy. Jeśli popełnisz błąd i nie żałujesz, skazuje cię na wieczne piekło. Wydaje mi się to tak niewspółmierne, że nie chcę wchodzić z nim w żadne układy” [Cabré]
  • 1229 / 181 / 0
Wie ktoś może czy mieszanki ziołowe z Dopalaczy, Kolekcjonerów itp wykrywane są przez multi-testy na mocz jako thc??
  • 67 / / 0
Skoro nie zawierają thc to są niewykrywalne
  • 1229 / 181 / 0
No gdyby to było takie proste... Otóż syntetyczne kanna wydziela podobne metabolity jak THC więc zapytałem może ktoś wie coś więcej na ten temat.
  • 2497 / 49 / 0
substancje z grupy CP-xxxxx i HU-xxx maja budowe prawie taka sama jak thc, sadze wiec, ze moglyby wyjsc w testach jako thc, ale to juz zalezy od kokretnego testu.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Hahahh udało się ! Ale i tak było trudno. Test polegał na nalaniu do takiego pojemniczka a potem takim śmiesznym czymś trzeba było ten mocz przetransportować do malej plastikowej maszynki :P. Niestety stara nie jest głupia i kazała mi lać z otwartymi drzwiami więc nie miałem za bardzo jak wlać te siki kumpla do tego pojemnika ale naszczęśćie ktoś nie spuścił wody w kiblu i jakoś udało mi sie nabrać te niespłuknięte szczochy do tego pojemniczka a jak stara sie odwróciła to nalałem tam jeszcze tych od kolegi i ten kwasek tez wsypałem ;p a najgorsze jest to że musiałem to palcem wymieszać xDDD ale opłacało sie ;P. Starej wkręciłem że ta lufka to była taka czarna od fajek (bo ją odrazu wyrzuciłem jak mnie zobaczyła więc naszczęśćie jej nie miała ;p) i mnie nawet przeprosiła xD. Dzięki wszystkim za rady
Jak widać bardzo łatwo oszukać test. %-D
Todellisuus on vain psilosybiinin puutteesta johtuva illuusio. <- Nie wiem co to jest kurwa mać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.